Merhaba arkadaşlar. Kızım 4 ay 5 günlük. 10 günü aşkındır ishal. Sadece anne sütüyle besleniyor. Sab simplex ve Nurse Hurvey's kullanıyorduk, bıraktık ishal başlayınca. İlk hafta günde 10 kez yaptığı oluyordu. Şimdilik 6-7 civarı günlük. Kakası bazen sümüksü, bazen iplik iplik topalak bir şeyler oluyor. İki kez iki farklı doktora gittik, kakasında parazit yok, rota da degil hamdolsun. Ateşi de yok zaten. İlk doktorumuz anne sütü aldığı icin olabilir dedi. Diğer doktorumuz da her şey normal belki diştendir dedi. Alerji ihtimalini çok dusuk görüyor, olsa 2. ayda ortaya çıkardı ve İshal dışında belirti de yok diyor. Direkt süt ve tatlı tüketme yine de dedi. Her gün yediklerimin listesini ve kaka fotoğrafını atıyorum. Ama bir ilerleme kaydedemedik. Doktorum süt ürünlerini kesmeme lüzum olmadığını söyledi. Ben yine de deneme amaçlı onları da kesmeyi düşünüyorum. Boyle bir durumla karşılaşanınız oldu mu acaba? Ne önerirsiniz? Süt alerjisi olan bebislerin anneri neler yapıyor? Bir hafta hiç süt ürünü tüketmesem etkisini hemen görür müyüm yoksa etki etmedi deyip bırakmamalı miyim bir haftanın sonunda? Şimdiden cevaplarınız icin çok teşekkür ederim.