oztrkbrcc Merhabalar 10 aylık bebeğim yemek yemeği reddediyor kendim yedirdim olmadı eline verdım olmadı biraz bekledim ole teklif ettim ama yok sizded bole birşey oldu mu olduysa ne yaptınız kan degerimiz gecen ay düşük çıkmıştı bir aydır duzenlı oceon demir damlası kullanıyorum suan ne durumda bilmiyorum
hemsireleylos Şuan olan bişeyse üstüne düşmeyin ama başlangıçtan beri aynı şeyi yaşıyorsanız besleme biçiminizi , miktarını gözden geçirin .. zorla veriyosanız zaten üzgünüm yanlışı yapıyorsunuz en büyük yanlış bu
hemsireleylos Kan değeri düşüklüğü iştahsızlık yapar ama reddetmek farklı iştahsızlık farklıdır , reddetmek hiçbir şekilde tadına dahi bakmak istememek , iştahsızlık ise 2-3 kaşık yiyip başını çevirmek
oztrkbrcc hemsireleylos aslıkda bakarsanız daha önce yiyordu şimdilerde bir iki yiyor bırakıyor bizde ister istemez yesin diye onune koyuyoruz peki bu iştahsızlığı nasıl geçirebiliriz
hemsireleylos Diş vs sonucu değilse önce sadece sevdiği şeyleri yapın blw besleniyosa önüne bırakın blw beslenmiyosa da blw deneyin ama kesinlikle zorlamayın demekki geçici bir sorun