Emineg35 Anneler ek gıdadayız. Diş macunu ne zaman kullanmaya başladınız ? Florürsüz kullanabilir miyiz ? 8.5 aylık oğlum
Mom54554 Emineg35 3 yaşından sonra diye okumuştum. Daha hiç kullanmadık 2 yaşa giriyor. Sadece fırça ile fırçalıyor
Elifyankii3 Emineg35 evet kullanabilirsiniz ama onlara özel olan ya rocs marka ya da jackandjill marka kullanın.
Fatma_52 Emineg35 bn 2 yasindan sonra kullaniliyir diye biliyirum. 16 aylik kizima da macun kullanmiyorum
Mrs_Mert Emineg35 ilk başlarda forçalamayı öğrensin diye bebek fırçası aldım. Sonra rocs marka fırça ve diş macunu aldım. Macunu her gün 2 defa sıkmasak da 2 3 güne bi macunla fırçalıyor. Bu arada kızım 2 yaşında. 1,5 yaşından sonra macun aldık
Emineg35 Mrs_Mert ben parmak fırça ile temizliyorum yemekten sonra. Diş jelimiz var hem masaj yapıyorum hemde temizliyorum
Peyker19 Mrs_Mert merhaba rocs marka macunu her ay yeni mi aliyorsunuz yoksa ilk aldiginizla devam mi ediyorsunuz
Mrs_Mert Emineg35 ben de öyle yapıyodum büyüdükçe kendisi yapmak istedi. Saplı fırçaya geçtik. Macun da 0-3 yaş zaten yenilebilir