mrvcr kızlar bu tarz programlar hakkında bilgisi olanlar vardı? nasıl kurulur? telefona kurulduysa nasıl anlaşılır? yardımcı olabilecek olan var mı?
1kelebek1panda mrvcr canım iphone de bul özelliği var ordan takip edebilirsin ben şuan iş üzerindeyim işteyim dedi başka bi yerdeymiş izliyorum gelince sinsice laf alıcam ağzından
Lulemom mrvcr ıcloud hesabını şifresini biliyorsan ıphone bul dan bakabilirsin. Tabi ikinizinkide apple olmalı
mrvcr 1kelebek1panda ya bize nerede olduğundan çok, telefonda kimlerle ne konuşuyor bilgisi lazım aslında.
1kelebek1panda mrvcr bende merak ediyorum ama anlar diye cesaret edemiyorum üstte bildirim olarak kalıyo diye biliyorum
mrvcr Arimayaa o iphone un kendi özelliği. onay verdiğiniz zaman iphone u olanlar birbirlerinin yerini takip edebilir.
mrvcr Poyrazinannesiiii ay bilmiyorum. bir arkadaşıma lazım oldu da, modeline göre değişiyor mu?? ama üst modeldir diye tahmin ediyorum, yine de farkediyorsa yarın öğrenebilirim kaç olduğunu.
minnosum25 mrvcr ben size bişey soyleym takip programı değilde telefon kendiliğinden takip edyor iphonelarda bir video da görmüştüm nereye kaçta hangi gün gitmiş ve kaç saat orda kalma telefon hepsini kaydediyormuş
mrvcr minnosum25 ya onu biliyorum ama bize yer bilgisinden daha çok, telefondaki aramalar mesajlaşmalar falan lazım. direk telefonu kopyalayan uygulamalar varmış.