Feyza34 Merhaba arkadaşlar 39 günlük kızım var emzirme + mama şeklinde besliyorum yine de günde 3 4 kez mama veriyorum sütüm yetmiyor promalt kullanıp faydasını gören oldu mu ?
Balsuratinannesi Feyza34 Valla canım ben ebebekte satılan içecekten aldım fakat hiçbir faydasını görmedim. Ama şöyle birşey var ben ne kullandıysam ne içtim yediysem fayda olmadı. Çoğu kullanan faydası olduğunu söylüyor. Benimki stresle alakalıydı sanırım.
Tuba444 Feyza34 benim içmedigim kalmadı bira mayası rezene kimyon anason yeşillik aklına ne gelirse bende tek promalt işe yaramıştı 2 tane al dene istersen
Feyza34 Balsuratinannesi yemek fazla yemiyorsan onla da alakalı olabilir su da etki ediyor uyku.. Allah yardımcın olsun insallah çoğalır 🤲🏻
Feyza34 Payidar sok markette ben hiç böyle bisey görmedim bütün soklarda var mı canım markası ne acaba ?
Payidar Feyza34 https://www.ceptesok.com/maltana-ananas-aromali-icecek-270-ml Bu canım😊 hepsinde var mı bilmiyorum ama bence vardır 🙏🏻
Payidar Feyza34 rica ederim ne demek, ben içtiğim gün göğsümden süt akıyordu sürekli bende faydası oldu umarım sizdede işe yarar 😘
snyck Feyza34 Ben 22 tane içtim bir faydası olmadi neler yedim içtim olmuyor lactamil sütlü içecek sallama çay helvalar tahinler dereotlari sadece geceleri dolu dolu oluyor uykuyla alakalı galiba
Feyza34 snyck bende aynı şekilde çok yemek yiyip uyuduğumda doluyor göğüslerim onun dışında yok denilecek kadar az
ceydArya Feyza34 bende bugün joker babyden aldım çalışanı da emziren bir anneymiş tavsiye etti günde iki tane bile yetiyormuş hurma ve malt içeceği var içinde. Çok tatlı değil tadı gayet güzeldi faydasını görürsem yazarım yine..
Pelins Feyza34 ben faydasınu gördüm bayağı var elimde fazladan istersen gönderebilirim ama kargo çok tutar mı bilmyrm