Fdme Kızlar eşimin telinde turceldn gelen bir mesaj gördüm başka numara adina odenmemis fatura gelmis.Yanlislkla gelme ihtimali varmi ?Anlayan baksin lutfen
gozde_88 Fdme eşiniz ödeme talimatı vermis olabilir. Benim faturalarim eşime gidiyor o ödüyor mesela hat benim üzerime
Katy Fdme hersey olabılır banada hattınızın iptali onaylanmıştır dıye gelmıstı iptali durdurana kadar anam agladı. Bırı benım adıma iptal gerceklestirmis o nasıl oluyorsa siz dusunun artık
esraeerdogann Fdme eveet benim başıma da geldi böyle bişey benim faturam başka bir adamın telefonuna mesaj olarak gidiyormuş adam beni aradı 🙄
minnosum25 Fdme evet var banada sıfır hat aldgm halde telekomdan internet hizmeti ücreti her ay msj olarak gelyordu başka isim üstüne gidip konştk yanls gelyor dediler iki üç kez itiraz ettik şuan gelmyor
Wolverine Fdme yanlışlıkla olacağını sanmıyorum ama birinin otomatik ödeme talimatini vermiş olabilir. Benim faturam da eşime gidiyo eşim otomatik hesaptan ödüyor çünkü
Katy esraeerdogann bu durum bennde de var. Adam ne alırsa harcama ederse bana gelıyor beyaz esyasından elektrık faturasına kadar
trtlannem Fdme Evet olabiliyor görümcem e gidiyor başka bir adamın hastaneden aldığı randevu bilgileri dahil. Açık hat meselesi bu sanırım
Kumsal25 Fdme Bazen annemde onun numarası olmayan başka numaralar gönderdiler Turkcell aradım soledik şuan gelmiyor bayadir msj