_Nehirim_ Yapanlar var mı ay ay 🥰 aya giriyoruz salı günü bende farklı bişeyler yapmak istiyorum😍 Cekenler varsa atabilir mi fikir olsun bizede ❤️
SEDANURRRR _Nehirim_ büyük tenceren varsa onun içine koyabilirsin birde aşçı sapkası ve elinde kepçe 🙃 akşamada pişirip onu yersiniz artık 🥰🥰
_Nehirim_ TheBossMom umarım fikir veren olur 😍🤓😂 ya hep baktım aynı pozlar ama daha farklı bişey istiyorum sade güzel ama dikkat çekici sizin bebişte mi 6. Aya giriyor 😍
TheBossMom _Nehirim_ evet 6 ay olucak 10 gün var bende diş buğdayı istiyorum ama henüz dişlerimiz çıkmadı 😃❤️🙏🏻 Sizinki kaç aylık tam
_Nehirim_ TheBossMom 5 ay 27 günlük şuan 😍 ay dişimiz çıkmadı bizdede ama kaşıntı var gece kalkma olayı var sürekli belli kaşınıyor 😬 diş partisi benimde aklımda ama çıkmayınca bişey diyemiyorum 😂
_Nehirim_ SEDANURRRR salı gününe kadar gelirmi bilemedim işte 😬😂 Ama alırsam ordan alır başka zaman koyarım bakalım nasıl olursa 🙈😂
_Nehirim_ Yagmuurr ya o tencere içine nasıl sığdın benim kız durmaz gibi 😂😂 çama deneyecem o tencereyi teşekkür ederim 😍
Denizzz88 _Nehirim_ 6 aya en uygun konsept ek gıdaya geçildiği için o tarz konsept bence bende sebzelerle 6 yapmıştım. Mesela bu ay da yeni yıl konsepti yapıcam noel baba kostümü giydirip yılbaşı süsleriyle 7 yazıcam