Beyza13345 5 günlüm bebeğim dün sadece bir kere kaka yapti gece oda bugün de ishal şeklinde kakası sarılığımız var ayriyetten de neden ishal oldu acaba a
NeclaDefne Beyza13345 hardal sarısı ve ishal içeriğinde pütür pütür şeyler olması gayet iyi olduğu anlamını taşır canım biz 5 aylığız hep sulu ve pütürlü kakamiz oldu 😊
Pinkmoms Beyza13345 küçük bebekler ilk 3-4 ay zaten sulu kaka yapıyolar daha sonra yavaş yavaş katılaşıyor
Portakal Beyza13345 bilimselliği var mı bilmem ama annem kakanın sarılığı attığını söyler yani sütün yarıyo demekki kaka yoluyla atılıyor heralde 😂
Beyza13345 NeclaDefne yaaa ciddisisiniz aynen kakasinda bütur butur seyler var bugün ilk defa sasırdım korktum hatta
Zeynep42 Beyza13345 o bütürlülük anne sütünün bebege yaradıgını gösterır canım hiç takma kafaya gayet normal masaallah
NeclaDefne Beyza13345 hiç korkma bol bol emzir hem süt çoğalsın hem yarasın 😊 hardal en sevdiğim renk oldu benim 5 aydır.😂
Beyza13345 Zeynep42 ya çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız insllah sarılığımız da hemen biter gider