esraeylul34 kizlar kızım sabah kalktığında afedersiniz ne yediyse cikardi virsey de yemedi hep su istedi ama ictigi an geri gitti bu iki saat icinde de ishal oldu iki kez sizce ne yapabilirim eşim kacsaate gelicek hastaneye gidicez bu surede ne yapabilirm
Bitikmomi esraeylul34 Hemen doktora götürün ve suyu kontrollü içirin sürekli su içtikçe daha çok bulantı yapıyor. Yazın oğlum hasta olduğunda böyle söyledi doktor metpamid diye bir şurup verdi birde iğne yaptı iğne anında kesti zaten şurup kullanmama bile gerek kalmadı. İshalde varsa vücut dehidre oluyor serum takarlar muhtemelen
anayimbenn esraeylul34 çok pis salgın var sütü tek verme patates hasla yoğurt ver sade abur cuburda verme hastalaneler çocuk dolu 2 gün önce gittik özelde bile sıra var
esraeylul34 Bitikmomi Valla daha goturmedim guzel bir dus aldırdım karnini doyurdum yatirdim derken suan ishale dair birsey yok biraz elma patates ve brjaz da yogurt verdim bu aralarda suan lil birşey yok umarim olmaz
Lossehelin esraeylul34 bizde de böyle aralıklı ishal vardı günlerce sürdü düzeldi düzeldi dedik birgün baya kötü oldu ve hastaneye gittik rsv pozitif çıktı buara ciddi bir salgın var bence ihmal etmeyin bronşiolitten döndürdük 6 aylıktı
Bitikmomi esraeylul34 ya geçmiş olsun inşallah devam etmez. İshal için probiyotik damla alın yarın biz ishal döneminde linex bakso kullandık. Geçmiş olsun inşallah
esraeylul34 Bitikmomi Aslinda linex basko evde de mevcut yarın doktoruna başvurup kullanayim bende olmadi once bi takip edeyim bakayim Allah heosini korusun