Htc_1 Merhaba Happy Kids sakinleri Bebeğim 3 buçuk aylık ve günde 1-2 kez kaka yapıyor normal mi sizin bebeğiniz kaç aylık günde kaç kez kaka yapıyor ? 💕
hulyaakin Htc_1 3 ay 7 günlük 5 günde 1 yapıyo oğlum :) anne sütü aldığı için normal kabul ediyo doktorumuz probiyotik verdi 4.ayında düzene girer dedi
Emineufk Htc_1 canım 3 aylık kızım ilk zamanlar 4-5 ti kakası şu an günde 3 kez falan yapıyor anne sütü alan bebeklerde 8 defaya kadar normal görüyolar yani sizinkide normal
Tugbaalya Htc_1 benim bebegimde günde 3 defa yapıyor saati saatine 👍 Anne sütü ve mama ile besleniyoryz
Tugbaalya Htc_1 sut alerjimiz oldugu için kilo alimimiz cok az 200-300 gram civari dogum kilomuz yuksek olduğundan cok sknti cekmiyoruz cok şükür 1 ay oncesine kadar gunde 6-7 defa kaka yaparsi suan normal 🙏🏻😇
Htc_1 Tugbaalya Bizimde süt alerjimiz var o yüzden mi az kilo alıyordu demek bende üzülüyordum doymuyor mu diye 🌸
Htc_1 hulyaakin Maşallah biz ancak 500 gr alabiliyoruz babası da öyle zayıf büyümüş o yüzden genetiktir dedi doktorumuz
Berker Htc_1 doymasi cıs sayısına bağlı diyorlar 5 ıslak bez yeterli doymasi demekmiş kakaya takılmayın anne sütü alanlar 10 güne kadar yapmayadabilrimis
Tugbaalya Htc_1 alerjiden dolayi cok sık kaka yaptigindan kilo alamiyor demisti bize hem doktr hemde hemşiremiz bu ay daha tartilmadik ama sayilan kemiklerini artik göremiyorum insallah düzene girer sizin bebiste
Htc_1 Tugbaalya İnşallah Canım sürekli herkes bu bebek doymuyor diyorlar bende zorla emzirmeye çalışıyorum bu sefer almıyor reddediyor bilginiz için teşekkür ederim demek alerji kilo aldırmıyor 💕
BMA Tugbaalya benim bebegimin her bezinde kaka var 27 günlük simdi kilo az mi almıştır yaa pazartesi gidicem kontrole😣
Tugbaalya Htc_1 evet canim sen kimsenin dedigine bakma bebegin doymaza zaten durmaz surekli emmek ister alerji kilo aliminda en buyuk etken eğer diyetine kacaksiz devam edersen kisa surede normale döner insallah