Yaseminfidan 30 haftalık hamileyim corona oldum bi hafta geçti çok şükür bi haftam kaldı acaba bebeği etkilermi hamileyken olan varmı Allah başa vermesin çok zor atlattım geçen haftayı
eslemkusunannesi Yaseminfidan 36 haftalikken oldum malesef bende 3 4 günü kötü atlattım çift doz asımda vardi yine de bulaştı ve corona oldum sancılarım başladı bebeğim 36+4 te sezeryan la. Doğdu doğum başladığı için covid bölümünde bebekle yatmak zor oldu çok korktum bebeğime bısey olcak diye bebeğim de bir sorun olmadı çok şükür salı günü bitiyor karantina sürecim tam 2 hafta oldu doğum yapalı
Tazeanneg Yaseminfidan hamileyken bende atlattım elhamdülillah bi sıkıntı olmadı karantina bitti 1 hafta sonra doğum yapmıştım çok geçmiş olsun
birrtutamsevgi Yaseminfidan 31. Haftamda Covid oldum gebelik şekerimde vardı tedaviye başlanamadı Covid olunca. Bebeğim şuan 75 günlük çok şükür hiç bişey olmadı Rabbim koruyor siz çabuk atlatmaya bakın yeter ☺️ Çok geçmiş olsun
agns Yaseminfidan Etkilemiyor korkma bende 7 aylık hamileyken oldum hatta arakdasim da oldu doktor ona hamilelerin bağışıklık sistemi daha güçlü olduğu için kuvvetli oluyorlar demiş bişey olduğunda hep derim ben parolla covid atlatmış insanım heheeyyy🤟
Yaseminfidan eslemkusunannesi Rabbim yardımcımız olsun çok geçmiş olsun ben aşı bile olmadımevet zor bir hafta geçirdim sadece bende bebek çok kasıyor taş gibi oluyor bi taraf normal mi acaba bu haftalarda?Diğerini doğurdum hiç böyle olmamıştı
Yaseminfidan agns çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın ben ilaç iç dedilerde kullanmıyorum ağrım geçti çok şükür
Snowglobe Yaseminfidan sanırım yazanların en kötüsü benim. 1 ay ağır yaşadım 1 haftası hastane de yattım. Ciğerlerime inmişti artık çok geçti. 24. Haftam da oldum. Kortizon kullanmak zorunda kaldım. Her iki ayrı doktor 33 hafta da doğum olacağını düşünüyordu. 38+5 te suyum bittiği için sezeryan oldum. Evladım 5 aylık olmak üzere. Çok şükür hiç Bi şey yok. Sağlığı iyi.
Yaseminfidan Snowglobe çok şükür sizede çok geçmiş olsun Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Rabbim korusun
Zey6 28 haftalıkken olmuştum. Ateşim çıkarsa diye endişe ettim şükür çıkmadı. Hamilelikten dolayı sadece parol kullandım. Bir haftaya geçti. Şükür bebeğimde görünen bir durum yok şuan 10buçuk aylık
Yaseminfidan Zey6 çok şükür Rabbim sağlıklı şekilde büyütmeyi nasip etsin bidaha yaşatmaşın o günleri
Yaseminfidan Rabbim sağ Salim evlatlarımızı büyütmeyi nasip etsin çok sağolun cevaplarınız için Allah razı olsun