yigitinanneesii Rotanın 1. Dozunu olduk. 5 ay 4 günlüğüz. Bebeğim alerjik bi bebek 2. Dozunu olmalı mıyız sizce?
Melesss yigitinanneesii olmalısınız çok tehlikeli bir virüs. Doktorunuz uygun görüyorsa mutlaka ama mutlaka olun. Çünkü her çocuk bu virüse yakalanıyor. Aşı hafif atlatmasını sağlıyor
2bebelianne__ yigitinanneesii biz yaptırmamıştık 4 gün hastanede yattı kızım serum buhar tedavisi gördü rota virüsten toplam 1 hafta boyunca serum aldı ateş kusma ishal vardı kesinlikle yaptırın
yigitinanneesii Melesss 1. Dozunu olduk yeterli olmaz mı ? Süt alerjisi var, raporlu mama kullanıyoruz daha artırmaz Mı ?
yigitinanneesii Yasemin38 doktorum önermedi, alerjisi artabilir diye. 1. Dozun %80 koruyuculuğu var dedi. İlk dozdan sonra başladı alerjileri zaten
ikizlerinannesi2985 yigitinanneesii doktorun olma demiş canım. Burdakilere sormanın mantığı yok. Çünkü senin bebeğinin tıbbi durumunu kimse bilemez
yigitinanneesii ikizlerinannesi2985 postlarda hastaneye yatıyor vs yazıyor diye okuyunca korkuyorum bulaşır diye
ikizlerinannesi2985 yigitinanneesii ama sizin başka özel bir dumurunuz var. Burdaki kimse hakim değil çocuğunuzun özel durumuna…
brnykt yigitinanneesii son doz en geç 5,5 aylıkken yapılması gerekiyor. 5 ay 14 gün okumuşum ama ben. 4 günlükmüş 😅 ama ben olsam doktoru dinlerdim.