sttznd Kızlar eskiden sütüm çoktu oğlum 3 aylık şimdi azaldı sağdım iki göğüs 60 cc çıktı ama oğlum ağlamıyor uyku düzeni iyi 5-6 çişli bezi var yetiyor mudur ? Bilmiyorum yani yetmese ağöar uyumaz gibi şeyler olur dimi yorumlarınızı bekliyorum
Meron sttznd benim çoook daha az geliyo artık. Oğluşum emiyo emerken sütüm geliyor sıkıntı yok ama sağdığımda gelmiyor artk. İşe başladm sağıp süt bırakmam gerek ama gelmiyor 😔
Fatmauslu sttznd inanır mısınız aynı durumdayız ve bizde 3 ayligiiz önce göğsüm taş gibi olurdu sütler akardı . Şimdi yumuşakça göğsüm ha bebeğimin kilosu iyi dedin gibi kaka çiş durumu takip ediyorum yerinde ve aglama durumu da yok öle emince doyuyor kendi bırakıyor ama bende de şüphe oluyor biticek kesilcek die
Mlsmom Bendede hep sağdıgım da 60 70 cc çıkar en fazla ama kilo alımı gayet güzel ağlamıyor çilli bez alıyorum. Her şey normal gidiyorsa çıkan Süt miktarına takılmayın bence
sttznd Fatmauslu önceden çok olunca şığ şıp damlıyordu oğlum ağzına alana kadar bile şimdi azalınca ister istemez moralim bozuluyor daha çok su içmeye çalışıyorum en azından 6 ay sadece anne sütü alsın istiyorum inşllah bitmez 🙏🏻
Meron sttznd süt artırıcı herşeyi denemeye başladım. Bakalm ne olcak. Önceden buzluğa stok yapmıştım şükür ki en son çare onları kullanıcam.
mihranelamm sttznd ilk iki ay vücut süt üretimi için çok çalışıyor 3.aydan sonra iş arz talep meselesi oluyor yani emdiği kadar süt üretiliyor göğüslerin yumuşak olmasına da terbiye olmuş göğüsler deniyor 🤷🏻♀️
Betulgunes sttznd doktorum şunu dediydi bebekler en kuvvetli sağım makinesinden daha kuvvetli emerler bebeğinin kilo alımı güzelse hiç takma derim ♥️