Bellatrix Kızlar bebeğim 22 aylık son 1_2 aydır banyoda öyle bir ağlıyor ki ortalığı ayağa kaldırıyor duyan çin işkencesi yapılıyor sanır ne yaptıysam olmadı oyuncaklar türlü oyunlar yok anlamıyor böyle olan var mı nasıl aşılcak bu durum
2prenses1anne Bellatrix bir şeyden korkmuş olabilir benim kızımda yapmıştı yanlız bırakmayın oyun oynayarak şarkı söylerek deneyin olmadı bir uzmana gidin
Yusufagahinannesi Bellatrix benim oğlumda 6 aylıkken bi anda böyle başladı 1 ay ağladı en son yıkadığımda ağlamayı kesti umarım devam etmez ağlamaya 😕
Merveymn Bellatrix o aylarda öyle oluyorlar canım bende yaşadım ağlamaktan artık kusuyordu. Ama şimdi 26aylık oğlum Banyodan çıkmıyor. Deliğe top koyuyorum havuz oldu diyorum hayvanların da alıyoruz oyun oynayarak kiyifle yıkanıyor.
Mues Bellatrix aynı sorun bizde başladı 10 aylık 16 günlük ağlamaktan maf oluyo özellikle başını ıslattığımda başlıyo ne yapıcagımı blmiyrm 🤦🏻♀️Hiçte böyle değildi
Bellatrix Merveymn Bende oyuncaklarını bebeklerini alıyorum güzelce oyun haline getirmeye çalışıyorum ama hiç anlamıyor sadece bıcı bıcı derken bile ağlamaya başlıyor
Kbrbydk Bellatrix benim kızım da 21 aylık son bir aydır böyle. Banyo yapmak istemiyor işkence girmeden ağlıyor daha. Saçını yikatmiyor. Bende biraz su doldurdugum kovasıyla oynamasına izin veriyorum. Önceden elimi tutup sonra saçına su döktürüyordu. Şimdi de kafasını eğerek su döktürüyor. aysimanin saçlarından sular akiyormus yerler islaniyormus filan diyerek kandırıyorum hoşuna gidiyor suları görünce.ancak oyunla olur
Bellatrix Kbrbydk Bende oyunlar kuruyorum cnm önceden çok severdi şimdi daha üstünğ çıkarırken bas bas bağırıyor oyun falan gözü görmüyor çıkana kadar ağrıyor
Deletedmom5284 Bellatrix bilmem ben banyo şapkası kullanıyorum doğduğundan beri öyle çok seviyor zor çıkarıyoruz banyodan sizde deneyin