Aliasaf44 Kızlar bebek arabası alıcam 5 aylık oğlum var memnun kaldığınız bebek arabası var mı neler önerirsiniz?
Nislina Aliasaf44 canyon travel sistem v2 çok memnunum araba sürüş açısından çok rahat hiç yormuyor sen onun hammalığını yapmıyorsun şahsen canım biraz kilo olarak ağır bi araba evin asansörlüyse kesinlikle tavsiye ederim
Medusafer Aliasaf44 kraft lima kullanıyorum çok memnunum şimdi bir kizim daha oldu o yüzden büyük kızıma pirre cardin canim boy aldım o da güzel ama kraftin rahatlığı başka travel ol.asina rağmen az yer kaplıyor açması kapamasi çok kolay
Sevvalakkah Aliasaf44 Ben babymallin kendi markask duux kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim ☺️
Nislina Aliasaf44 evet canım bu çok güzel bi ürün sürüş açısından benim evim 2+1 yazın kilit aldım merdiven dairesine bağlıyordum şimdi dolabın yanına sıkıştırdım 😂😂
Deletedmom5284 Travel olarak casual cadillac kullanıyorum arabaya bineceğim yada aşırı soğuk havalarda iyi oluyor Baston olarak babyplus sürüşü çok rahat ve hafif bagajada sığıyor
Deletedmom5284 Aliasaf44 evet traveller büyük oluyor çok yer kaplıyor, şimdi ufakları var mağazadan bakmak lazım
Aliasaf44 Deletedmom5284 bebeğim küçük dışarı çıkamıyorum dışarı soğuk o yüzden İnternetten sipariş vericem
Nislina Aliasaf44 canım kullanırsın baya baktımda yazmıyor kaç yaşa kadar olduğu tekerleri çok sağlam bisiklet tekeri gibi daha sağlam ben Çukurlu yollarda hiç takılmadım bile düşünün yani