Tr6615 BurcuKucuk 😘❤️ Ben haftalık yemek listesi yapıyorum ona göre alışveriş yapıyorum hangi yemeği yapacağımızı düşünmek yapmaktan daha zor 🤭🤭🤷🏻♀️Sevgi ve sağlıcakla kalın😘
BurcuKucuk Tr6615 evet her gün düşünmek çok zor oluyor 🙈 ilginiz için çok teşekkür 😍 Evlatlarınıza ve size sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum 🌺
Balkizlarim BurcuKucuk Rica ediyorum ne demek insanlık görevi istediğiniz için geri çevirmek olmaz bende zor olsa bile yazarım 🌺♥️ inşallah benim hep duam Allah’ım yemek yaparken yüzümü ak çıkar güzel olsun bunu demeden yemek yapamam sizde inşallah ilk denediginiz güzel olur 🌸😍☺️
BurcuKucuk Balkizlarim amiiin çok teşekkür ederim ☺️ Tekrardan Allah razı olsun kızlarınızdan, evinizden, işinizden bana vakit ayırdığınız için 🌺 ben de yemek yaparken hep öyle dua ediyorum 🙈 bir de Fatiha, Kevser ve İhlas surelerini okuyorum 🙈🤲🏻
BurcuKucuk Minnnik amiiin çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🌺 musakka ben de çok severim ama her yerin yağ olmasını hiç sevmem 🤣
Tatlican BurcuKucuk domates biber kavurup pirincide katiyoruz sonra borcama alip haşlanmış tavuk butlarini koyup suyunu ekleyip fırında pisiriyoruz
Tr6615 BurcuKucuk Çok sağolun oruçlu oruçlu duanızı da aldım çok naifsiniz 😊😂🥰 Cümle alemin evinde huzur sağlık eksik olmasın inşallah😘❤️
KucukAdamm BurcuKucuk Yemeye bayılırım 😁😁 orası ayrı. Hahahah ya , sayende bak yine biseyler yiyesim geldi 😂
Zeliha27mira BurcuKucuk Tavuk çıkarmıştım geceden sabah marine ettm ocağın en küçük gözünde kısık ateşte buharında pişircm firinda kekikli patates pirinç pilavı ve karnabahar patates soğan brokoli havuç çorbası ( çocuklara ) ve şiveydiz yapcm.