Mucizem_0809 Kızlar geçen sene oğluma lumberjack bot aldım ama karda yağmurda hep su geçirdi varmı tavsiye edeceğiniz çok uçuk fiyatlı olmayan bot tavsiyeleriniz dahada soğumadan alayım
Havuclumama Mucizem_0809 vicco tavsiyem size bende bu sene kışlık botlarini vicco dan tercih etik memnunum . Ona da bakın isterseniz..
Mucizem_0809 Reyna çok teşekkür ederim kalıbı nası peki benimkinin ayakları tombalak üste doğruda 😂 hemen bakayım
Reyna Mucizem_0809 tam kalıp benim oğlum 21 giyiyor 20/21 oldu. ama online da baktım şimdi 2 rengininde sadece 18/19 bedeni kalmış belki mağazalardan bulabilirsiniz
Mucizem_0809 Reyna ya çok teşekkürler hiç aklımda hm yoktu ama modelleri çok güzelmiş ilk fırsatta mağazasına gidip deneteceğim yağmur botlarınada bayıldım 🥰 dahada zam gelmeden alırız inşallah
Mucizem_0809 Havuclumama tabii onada bakarım bikaç model beğenmiştim ama su geçirmezliğinden emin olmamıştım
Havuclumama Mucizem_0809 hmm deneyin inşallah memnun kalırsınız bide çok hafifler. Ayakabi bit sevmeyen kızım severek giyiyor…
Havuclumama 1Att-Anne canim botları ağır mı acaba sandalet gibi. Biz sandalet aldık kızıma kızım çok sevdi beğendik ama biraz ağır gibi 😄
1Att-Anne Havuclumama Avmde denk geldim geçen gün baya hafif su geçirme olasılığı hiç yok büyürse alacağım mutlaka ☺️