Sum5721 Merhabalar anneler oğluma bir uyku arkadaşı almak istiyorum ama içime doğru dürüst sinen bişey bulamadım sizin memnun kaldığınız bebeğinizin beğendiği uyku arkadaşı varsa benimle paylaşabilir misin bende o doğrultuda alayım ☺️
TheBaby Sum5721 Ben ikisinede aldım. Biri battaniyesini uyku arkadaşı yaptı diğeri emziğini. Uyku arkadaşları ile ben yatıyorum🤣 elimde patladı
Wanderlust Sum5721 lally things markasinin uyku arkadasi var bizde arkasi havlu onu pamuklu kumastan bakin isterseniz. Bir de cigit markasinin uyku arkadasini begeniyorum muslinden yapilmis o da guzel
Kuzeybabyy Sum5721 lcwnden aldım köpek fil ayıcık vardı önüne koyduk köpeği elledi ilk onu aldık yaklaşık altı aydır ona sarılıp uyur onu eline verince uyuyacağını anlıyor artık
Alpbeybi Sum5721 cigit müslin uyku arkadaşı çok tatlı. Bizde budizz de var ama cigit olanı seviyor bebem
Sum5721 Teşekkür ederim dediklerinize bakacğım evdeki peluş oyuncakları tüylü ağzına kaçmasını istemiyorum
Cnmyvrmm1 Sum5721 ben ayrıca bir şey almadım , evdeki peluş oyuncaklarımızdan yaptık uyku arkadaşımızı , tüyü yünü dökülmeyenlerden tabi . Seviyoruz 🐣☺️
Irmakprensesinannesi Sum5721 valla ben donemce aldım fisher price projektörü kızım çok sevdi uykuya dalış sırasında acıyorum o denerken beyaz gürültü veya ninni söylerken kızım uykuya dalmış oluyor 4.5 ayligiz suan