Leyla2763 Saçlarım küllü saridi bayila bayıla kullandım fakat son bir haftadir rengi açılmış cig bı sarı olmuş normal şampuanla yıkadm bugünde ; Mor şampuan aldım interneten cila etkisi veriyor mu yoksa ayrıca cila mi yapmaliyim öneriyor musunuz?
Nesli06 Leyla2763 eğer tütüncülük varsa alıyor mor şampuan haftada 1 defa kullanıyorum ama saçın pigmentini bozuyor. Ben 2 ayda 1 cila yaptırıyorum daha etkili oluyor
EtiPetito Leyla2763 mor şampuan sayesinde saçım hep güzel bir sarı tonunda kalıyor ama iş işten geçince kullanırsanız etki eder mi bilmiyorum
Leyla2763 Nesli06 Cok kullanmamak gerek yani bncede haftada 1 kez veya 2 hafdada bir kullanmayı düşünüyorum cila da aklımda kendim yapacm cila mi evde çünkü çok pahalı Oldu artık kuaförler de
Leyla2763 Nesli06 elseve mor şampuan genelde iyi yorum almamıs Hepsiburada da o yüzden bnde collorin aldım pozitif di yorumlari beklentim hafif grimsi bir sarı yani küllü sarı yapmasi açıkçası
Pelloo Ben daha yeni sarıdan döndüm.. mor şampuan baya kullandım, sizin saçınızın durumu nasıl bilmiyorum, tavsiye etmem mor şampuanı çünkü saçı keçe gibi yapıyor… Bir süre sonra saçlar yanmış gibi oluyo sertlikten dolayı kırılıp dökülüyor