selosunannesi Sürekli yutkunurken agriyirmus gibi yapıyor suretini daha bir aylık hirliyor burnuna serum döktüm ama gevnedi banyo ettireceğim ama korkuyorum daha çok hasta olmasın bide bebeğiniz de bı belirti oldu mu daha önce yaşayan var mı ?
ObirAnnnee selosunannesi Covid mi bilmemde, evde birisi hastaysa bi ihtimal bulaşmıştır belki. Banyo yaptırın hasta çocuklara su daha iyi gelir burnunu açar. Geçmiş olsun 🌼
Bsrumt55 selosunannesi bir sürü coxuk hastalığı var siz yada yakınınız biri covid değilse sanmıyorum bebegin olduğunu normal bi solunum yolu enfeksiyonudur
selosunannesi ObirAnnnee babası pozitif çıktı ben n gatuf babaannesi negatif ben tekrar test ysotirscagim yarın çok korkuyorum zaten derdini anlatamiyir nerden çıktı bu 😀
selosunannesi Bsrumt55 eşim.pozitif 4 gün oldu çıkalı ben yaptırdım negatif babannesi burda oda yaptırdı negatif çıktı çocuğu öpmedu kendini iyi hissetmiyor dediği günden beri eşim yaklasmsdi çocuğa kucağına almadı etmedi yani sinirlerim bozuldu tesadüf mü yoksa olmuş olabilir mi 😭😭
ObirAnnnee selosunannesi O zaman ihtimal var tabiki, 112 arayın bı danışın. Korkmayın ama çocuklar çok daha hafif atlatıyor birşey olmaz Allah’ın izniyle, çabucak toplar yavrunuz 🌼
Bsrumt55 selosunannesi inşallah o gibi durumda ateşlenirse sadece calpol veriliyor aklınızda bulunsun dolven verilmiyor diye biliyorum
selosunannesi Bsrumt55 hiç ateşi çıkmadı ama sadece yutkunurken sanki ağrısı oluyor gibi hissediyorum.yuzunu değiştiriyor ama ağlamıyor
selosunannesi Bsrumt55 inşallah ben kuruntu yapıyorum dur ysrin kendim tekrar teste gideceğim her ihtimale.karsi.sonrs da çocuğu hastaneye götüreceğim