Kurtlarkuslaralemi Semy kullanıyordum ama bende alerji yaptı aslında hamileyken bir sorun yaratmamıştı doğumdan sonra bütün vücudum kaşınmaya kabarmaya başladı decavit yüzünden o yüzden emzirme döneminde hiç bir takviye almadım 8 ay emzirdim.
Semy Kurtlarkuslaralemi saçlarım cok dökülüyor da hamileyken bu takviyeleri alınca baya düzelmişti tekrar faydası olur mu diye düşündüm
Kurtlarkuslaralemi Semy emzirirken saç dökülmesi normal emzirme kesince normale dönüyor benim 3 ay ile emzirmeyi kestirim zamana kadar ful döküldü avuç avuç
Semy Kurtlarkuslaralemi hamileykenn baya gürleşmişti , öncesinde de cok dökülüyordu şimdi yine basladı moralim bozuldu
Caglarass Semy Hem hamileyken hem emzirirken kullandım ikisinide. Ama yinede avuç avuç dökülüyordu saçlarım. Hamileyken dökülmeyenler doğumdan sonra gidiyo malesef 😒
Semy Valeria doktor hamileyken kullandıklarına devam et dedi. Kullandıklarımda bunlardı yine de kullananlardan tavsiye almak istedim , teşekkürler
Semy Deletedmom6262 bende kullanıyordum hamileyken devam edeyim o zaman. Peki iştah açıyor mu , hamileyken öyle bi problemim yoktu ama emzirirken iştah açıyor diyorlar
Deletedmom6262 Semy Ayni bende hamileyken kullanıyordum doktorum devam et dedi benimde iştahımı acıyor ozmn hep yiyorum ama kilo alamıyorum bebekle😆