MomKukuleta Esra73 yoğurt verdim. Azıcıkda meyve püresi. 10aylık olucaz oğlum meyve yemıyor sebzeyi daha cok seviyor.🤦🏻♀️
Kavruk_leblebi Esra73 hayır, 5 ay 22 günlük bekliyoruz hazırlık yapıyoruz, erken başlayan çocuklarda yemek bozukluğu daha çok oluyor. Başka besinlere geçmesi için bebeğin 180 günü tamamlaması sindirim sisteminin bağırsak sisteminin hazır olması gerek
fatma_erva Esra73 Doktorumuz 6. Ayda başlamamızı önerdi şuan 5 ay 26 günlük daha hiçbirşey vermedim aceleye gerek yok nasılsa başlıcaz bekleyelim bakalım 😊
MomKukuleta Esra73 5 ay 15 günlükken. Zaten öyle bir tabak vermiyorsunuz. İlk gün bi tatlı kaşığı sonra 1 yemek kaşığı o kadar. Siz 3 gün kuralını uygulayan kadar 6. Ay geliyor. 😊 Benim oğlum mama içtiinden dolayı 5bucuk ayda basladık. Bi sorunda olmadı çok şükür.
Barlas35 MomKukuleta biz de tadıma başladık 5. Aya girdik yeni başladık . Sırf mama ile beslendiği için erken başlatıyor doktorumuz
MomKukuleta Barlas35 Evet o aylarda öyle oluyor. Yoğurt ve meyve seklınde gidin. Yoğurdun ekşi olmamasına dikkat edin midesi ekşimesin ve yoğurdu sevsin. En tatlı zamanlar. 😊