KahveliAnnee Umarım uyanik olanınız vardır kızımın ateşi vardı bugün 38.7 idi ilaçla düşürdüm gün boyu şuan ateşi iyi ama inip çıkıyor üşüyor bide el ayak buz vücut sıcak ishali de var 5 buçuk aylık bu arada ne yapmam lazım yaa üstünü örttüm titriyor çünkü ama
Yagmuralmila KahveliAnnee 5-6 saatte bir ilaç verip gözlem yapcaksin .. baktın inatla ateş ve ishal devam ediyor gündüz bir acile götür .. ama inatçı ateş değilmiş düşmüş şükür.. bide eli ayağınin soğuk olması 5 buçuk aylık olmasından kaynaklı olabilir.. ilk 6 ay çocukların eli ayağı soğuk olur . Dolaşım tam oturmadığından
Ahmet16 KahveliAnnee 1 hafta önce 6.hastalıga yakalanmışız cok beterdi serumlar tahliller vs. Gözlemleyin sonra acile lütfen götürün ama o aydaki bebede olurmu bilemem ama allah korusun atesli hastalıktan
Defne42 KahveliAnnee üstünü örtmeyin ateşten ateş düşürücü verip ateşini kontrol edin inatçı ateş kötü Dr götürün
KahveliAnnee __asyanil su vermedim de hiç ateşi çok yok huzursuz da değil acillik durumu yok ama bilmiyorum yaa çok endişeliyim
KahveliAnnee Ahmet16 Allah korusun cok geçmiş olsun yani şuan 39u görmedi ateşi ama üşüyor titriyor üşümekten de napsam bilmiyorum
Yagmuralmila KahveliAnnee bebeğiniz terliyse kıyafetlerini değiştirin değilse ve ateşi yoksa örtün ara ara takip edersiniz..
KahveliAnnee Yagmuralmila yok hiç terlemesi olmadı ateşi şuan max. 37 oluyor arada bir üşüdü üstünü örttüm şimdi tekrar açtım ama elim kolum bağlı yaa
Oglusum1 KahveliAnnee canım ne olur ne olmaz ihmale gelmez mutlaka hastaneye götürmelisin. Biz yeni taburcu olduk binbirtürlü hastalıktan yatan bebek vardı. Geç kalma birşeylere götür. Birşeyi yoksa bile için rahat eder.
Yagmuralmila KahveliAnnee bak cnm ateşi yoksa çocuğu ört .. en son ne zaman verdin calpol u .. bide 37 hafif ateş oluyor