SEDANURRRR Esma_mutlu42 merak etme canım geçer inşallah 🤲🏻 Bende senin gibiydim hatta hiç geçmeyecek sanıyodum ama şuan iki ay oldu inan hiç ağrı sızı kalmadı 1 aydan 40. günden sonra
Elifkskl Esma_mutlu42 kanama bende de fazlaydı 38.günde bitti tamamen dikişlerin 1 aya anca iyileşir her duş dan sonra peçete ile kurula bsy olmaz
Elfydr Esma_mutlu42 bir doktora görünmeni tavsiye ederim o zaman . Ama.baticon kurutuyor. Benim içli dışlı 25 dikisim vardi . Iyilesmese benim ki iyilesmezdi. Dediğim gibi önemli olan o.bolgeyi kuru ve temiz tutman .
minikcivcivinannesi Esma_mutlu42 sezeryan sandım yazıyordum bi baktım normalmiş 😂 sezeryan yaptım normal hakkında bilgim sıfır 🤣
Pembemandalin Esma_mutlu42 benim de iç bölgeye gelen kısım tam dikiş atılmamış gibi kesik duruyor 3 tane dikişim vardı ama dikiş araları neredeyse 1 cm vardı özensiz gibiydi sizde de mi öyle korkuyorum genişlemiş midir diye 🤦🏻♀️
Pembemandalin Esma_mutlu42 benimki iki haftada tamamen düştü ama şimdi bile dokunduğumda hala ağrıyor batıyor yani..
Yldrm3105 Esma_mutlu42 benim 40 geçmişti 2 ay sürdü nerdeyse düşmesi. Bende sizin gibi duyuyordum sıkıntı var sandım ama yoktu geç düştü sadece.
Eftelya32 yazelimm ped yerine gazlıbez kullanabilirsin eczanelerde var bende gazlıbez kullandım sürekli kuru tutmaya çalıştım ve bir günde bir duş alıp fön makinesi ile kuruluyodum 40im bittiğinde yavaş yavaş dikislerimde dökülüyordu
Tugce5540 Esma_mutlu42 çok geçmiş olsun canım benim karşı komşum doğum yaptı 1 hafta da düşmüş dikişleri benim 2.5 ayda düşmüş tü bebek şampuanı ile yıkamış aklında bulunsun inşallah işe yarar 🌸🌸