Byzm53 Güzel anneler bebeğim 3 ay 6 günlük gribal enfeksiyon denildi. Kuru öksürük hırıltısı var ve çok huzursuz neler yapabilirim. Parol şurup verdiler bunun dışında benim yapabileceğim neler var
Deletedmom626372 Byzm53 serum fizyolojikle temizleyin burnunu . Akıntısı tıkanıklığı geçtikçe düzelecek. Biz de atlattık ama hiç bir ilaç başlamayı uygun görmedi doktor sadece serum fizyolojikle günde en az 3 defa sıkıp temizleyin dedi öyle yaptım atlattık çok şükür
sherlock_mom Byzm53 soğuk buhar makineniz varsa odanızda 2 saat kadar açık bırakın içine lavanta yağı köyün burnu tikanmamasina özen gösterin
Sevgilikizim Byzm53 hava buru temizleme ve antibiyotik benim kizimda 4 aylikken geçirdi cok zor geçirdik allahim yardımcınız olsun çok zor bir durum
sherlock_mom Byzm53 o zaman odanıza soğanı ikiye bölüp koyun üstüne de karanfil konuluyordu sanirim tam emin değilim gören olursa bilgilendirir belki
Deletedmom626372 Byzm53 evet zaten hırıltıda içerden genzi şişince ya da tıkanınca oluyor bu da öksürük bile yapabiliyor
Minikmucizemizadematlas Byzm53 bebek viksleri de bebeğin göğsüne sürünce baya açıyo nefes almasını falan rahatlatıyor
Byzm53 Minikmucizemizadematlas bende birinden duydum aslında ama korktum nasıl uygulanır bilmediğim için doktor sadece parol şurup yazdı ama daha ilerlerse diye korkuyorum
elifizm Harici reflü yatağınız varsa onda yatırın diğer sçyleyeceklerimi arkadaşlar yazmış zaten. Eğimli yatarsa daha az tıkanır rahat uyur yavrucak geçmiş olsun
Vuslat23 Başı biraz yuksek ve yan yatır, sabah aksam azda olsa bır ıkı damlada lımon sık nane cayı ver su bol ver , emıyosa bol emzır, burnunu temızle gecıyo
Nislina Byzm53 canım odayı nemli tut su kaynat sağlam bi yere bırak yanmayın bide ğöğsüne zeytinyağı ile karabiberi kızdır sür bi bez geçir aynısını sırtına da yapabilirsin bebişin
Familyboy Byzm53 canım hırıltı varsa Parol şurup fayda vermez hava verilmesi lazım başka birşey fayda etmez