Defnoli Bebeğim 7 aylık ağır bir grip atlattık serum takıldı ates düştü aradan 2 gün gecti tekrar ateşlenen başladı tahliller tertemiz niye böyle yardım elleri buz gibi olması ateşten mi oluyor
Satgiray Defnoli ateş oldugunu ölçerek anlayabilirsin eğer ki ateş varsa soğuk olması ellerin yüksek ateşten kaynaklı
Grlnl Defnoli benim bebeğiminde şuan ateşi var ama 38 olmuyor. 5. Ve 6. Dişlerini çıkarıyor. 8 aylık oldu dün ondan olabilir mi sizinde. Hafif ateş el ayak soğuk kulak çekiştirme yanaklarda pembeleşme.
Satgiray Defnoli benim yigeniminde ateş iyle uğraşıyoruz şuan ve doktor 36 civarına inene kadar soğuk su kompleks yapın dedi 😔 5 buçuk aylık daha eridim sabahtir Rabbim şifa versin herkese
Defne42 Defnoli o normal canım çok küçük daha vitaminlerini düzenli kullan ek gıdaya geçmiş pekmez de verebilirsin bı tatlı kaşığı günlük ateşini de ölç üstünü ince giydir calpol ve dolven verebilirsin 4 saat arayla ılık suyla eklem bölgelerine kompres yap
Defnoli Satgiray amin canım o kadar zor ki gerçekten onlar hasta olmasın Biz olalım ilaç verdiniz mi pedifen
Defnoli Grlnl canım doktor diş bu kadar fazla ates yapmaz dedi diste henüz çıkarmadı 2 gün önce iyilemjsti şimdi tekrardan ates oldu kafayı yiyeceğim