Ebrukntr Mizmizmyrtle 3 bucuk aylık falandı çok oturmaya yelteniyodu dr izniyle kısa süreli kucagımda oturtuyodum hazır hissettiği için
Bebegimm1 Mizmizmyrtle dinlemenizi tavsiye ederim.kendi doktorumuz da eger bebek hazirsa oturabilir kisa sureli demisti
Gulhanp Bebegimm1 sizde mi takip ediyorsunuz Osman hocayı gerçekten de harika bir insan ya resmen bebeğimi onunla büyüttüm o kadar faydalı bilgiler veriyorki doktora bile gitmeye gerek kalmıyor bazen
incitanesii Mizmizmyrtle 3 aylıkken hep oturmak istiyordu 1 ay beklettim çok erken olduğu için şimdi 4 aylık kucağımda oturtuyorum kısa süreli
Asliissoysal Mizmizmyrtle 3 .ayından beri kucağımda ara ara oturuyor 4 gün sonra 4 aylık olucaz oturduğu zaman gülüyor hoşuna gidiyor bende onu kısıtlamak istemiyorum ☺️
Bebegimm1 Gulhanp tesadufen bi kac konusmalarini dinlemistim mantikli konuşuyor gercekten iyi bir doktora benziyor ☺️
MatmazelDeniz Mizmizmyrtle 3 aylikken kucakta oturtturuyordum 4 aylikken bebek arabasinda otuurma pozisyonuna aliyordum 5.ayda mama sandalyesinde 6.ayda net bir sekilde basladim oturtmaya suan 7aylik