tazeannee_ Kızlar iyi geceler 1 aylık anneyim henüz oğluma avent emzik almıştım başta tutmamıştı şimdi tutuyor ama bibs emziği çok beğeniyorum alsam değiştirsem emziği Sorun olur mu 🤭 başta bibs alsaydım diyorum..
Asiyekl tazeannee_ bibs kauçuk kısa sürede emdikçe şişiyor avent bulunması zor ama bibs daha da zor görsel okey güzel ama bu dezavantajı var maalesef
Asiyekl tazeannee_ yani tatlı ama görsellik her şey değil biz avent kullanıyoruz kaybolabiliyor ihtiyaç oluyor vs e bebek civil vs bulunuyor yani bibse göre ama biberini formuna alışan bir bebek kolay kolay diğer emziklere alışmaz. O yüzden bir şeyin görselliğinin güzel olması benim için öncelik değil siz bilirsiniz yine de
sonlafsokucu tazeannee_ https://www.babymall.com.tr/wee-baby-cool-yuvarlak-uclu-silikon-emzik-no1-0-6-ay-p-33505 biz bunu kullanıyoruz canım sadece internette var ben Trendyoldan söyledim birkaç rengini, hem bips gibi görünüyor hem uygun, hemde kauçuk değil. Bips aldık biz emzik ucu büyüdü o kadar para verdik birde, bunu tavsiye ederim kızım sadece yuvarlak uçlu emiyor başka kabul etmedi
tazeannee_ Asiyekl evet teşekkür ederim bizde avente devam ozmn 🤭 zaten tuttu benim bebeğim de ultra air almıştım 😇ilerde de karanlıkta parlar olanından alırım insallah