plakayerli Arkadaşlar olumsuz yorumlar kutu çıkma şansını azaltır mı acaba? Gönderdikleri diş macunu mesela aşırı tuzlu geldi kullanamadım bunu yazarsam diğer ay kutu çıkma şansımı azaltmış mı olurum yoksa etki etmez mi
Utkucan plakayerli yok ben yazıyorum geçen bir vitamin çay gibi bişey gelmişti böyle bir ürünün temiz içerikli olmaması sıkıntı falan birsürü şey yazdım bu ay yine kutu çıktı
Melikeeeecansuu plakayerli ben yenı kaydoldum kutunun cıktıgı nasıl anlıyoruz sureklı gırısmı yapmak lazım
Egurbuz20 plakayerli ay sayenizde bende şimdi kontrol ettim mail imi yoksa sabah kutu gidecekmiş 😀 bana da çıkmış bu ay 😀
plakayerli Melikeeeecansuu bana mail geliyo telefona öyle haberim oluyo yoksa evet sürekli girip bakmak lazım
plakayerli Melikeeeecansuu kutu hakkı çıktı diye mail gelince girip bakıyorum kutuyu onaylıyorum adres seçiyorum sonra geliyo
plakayerli Fasulyemm32 hiç tl’ye 😀 Dünyanın önde gelen markalarının ürünlerini satın almadan önce denemek ve deneyen kişilerin fikirlerini duymak ister misin? Cevabın evetse, bu linkten üye olabilirsin: https://denebunu.com/invites/96Y875D/?utm_medium=referral&utm_campaign=whatsapp-referal&utm_source=whatsapp ben de ilk burdan duymuştum üye oluyorsun gönderiyolar sen de yorum yapıyosun hepsi deneme boy
plakayerli Ayse_2 Dünyanın önde gelen markalarının ürünlerini satın almadan önce denemek ve deneyen kişilerin fikirlerini duymak ister misin? Cevabın evetse, bu linkten üye olabilirsin: https://denebunu.com/invites/96Y875D/?utm_medium=referral&utm_campaign=whatsapp-referal&utm_source=whatsapp ben de ilk burdan duymuştum üye oluyorsun gönderiyolar sen de yorum yapıyosun hepsi deneme boy kargo kutusu içinde bazı ürünler var ufak ufak cipstir diş macunudur vs
DominikCumhuriyeti1 plakayerli bende oyle yapıyordum geçen sefer kutu kaçtı oyle maile geç geldi bazen göndermeyedebılıyorlar çok üzülmüştüm
dontsleppyunhappy plakayerli O dış macunu özel olarak diş eti kanamasi için öyle tuzlu aslında. Hani böyle tuzlu gargara yaparlar ya o niyetle.
plakayerli dontsleppyunhappy hımm doğrudur zaten yoruma yazdım belki böyle olması faydalıdır bilmiyorum diye
DominikCumhuriyeti1 dontsleppyunhappy aynen mesela ben bayıldım benım diş etlerim enfeksıyonlu ve sürekli kanar uyyurken bıle ben çok sevdim tabıkı ıhtıyac tercih meselesi.
dontsleppyunhappy plakayerli iyi yapmışsın canım. Tercih meselesi, istediğiniz yorumu yapın. Zaten onlarda bunu istiyor.