anayimbenn Şırınga ile temizledim yine doldu. Rhinfant aldım fayda etmedi burnu tıkalı uyuyamıyor 2. Gecemiz berbat haldeyiz çözüm bulan var mı
SerraSeyda anayimbenn kızımda aynı iki aylık burnunun bir deliginden serum verip aynı anda diğer delikten çekiyorum biraz açıldı bizimki de
SimayT anayimbenn soğanı ortadan kesin kabuğunu hiç soymayin soğanın içine 10 15 adet karanfil dizip bebeğinizin baş ucuna koyun bizde çok etkisi oldu umarım işe yarar ve birde kafa kısmı hafif yüksek olsun o zamanda açılıyor burnu
SimayT anayimbenn Birde Nazal burun aspiratörü var serum fizyolojik sıkıp siz kendiniz çekiyorsunuz onun çok çok etkisi var rica ederim geçmiş olsun
Masmaviiii anayimbenn serum fizyolojik şırıngayla ardından burun aspiratörüyle çekin her saat başı kombinin üzerine ıslak havlu serin odayı nemli tutsun doktorumuz önerdi hepsini ve çörek otunu kaynatıp ılıyınca 2 çay kaşığı içirin sabah akşam 4 5 günde geçirdik biz bu sayede
Leyla_gunes Cold mix kullandım yakasına değil yattığı yere 1 er damla damlattim faydasını gördüm . Doktorunuza danışarak sizde deneyebilirsiniz .
anayimbenn SimayT ay Allah razı olsun o kadar güzel açıldı ki hiç uyanmadan uyudu çok şükür çok teşekkür ederim ☺️
SerraSeyda anayimbenn sürekli devam edin bu aspiratorlerin zararı var diyorlar ama mecbur kaldığım için peş peşe yıkadım da oldu. Kızım 26 günlükken 14 gün yoğun bakımda kaldı tıkanıklık üstüne grip oldu. Şimdi tıkalı olsa da olmasa da sürekli serum uyguluyorum
NisanurunAnnesi1 Burnunu açılana kadar serumla temizle. İlkinde açılmadıysa ikinci değer temizleyebilirsin. Yatarken De ayağının altına viks sür ve çorap giydir çok fayda ediyor
Ealp Benim oğlumda 6 aylık 7 gündür burnu tıkalı sürekli cekiyoruz doluyo resmen hasta değil ama 7 gündür 2 saatte bir çekiyoruz doktorumuz klima yapabilir dedi
anayimbenn Ealp ay nolcak böyle ne zaman tam geçer acaba Allahım sağlık versin şimdi bana da geçti üff