Tugbaca Allah’ım tam diyorum başladım akşam yemeği falan gayet iyi devam her sye yolunda saat 9 oluyor kaç paket cips çikolata yedim inanın sayamiyorum durduramiyorum kendimi neden niçin bilmiyorum üzülüyorum çok üzülüyorum Aysel silahımı getir 😂😂
QueenMommm Tugbaca bende bugün diyetisyene gittim yarın başlıycam Allah’ın izniyle 😁 bi yerden destek almam lazımdı tek başıma yapamıyorum en azından para veriyorum diye kendimi teselli edip zayıflarım 😂
Ecemegem Tugbaca ben cips çikolatacı değilimde tatlıcıydım ama bıraktım 😂 doğum öncesi 14 kilo verdim hamile kaldım yine aldım şimdi tekrar veriyorum 😪 sana tavsiyem tartıda eksi görmenin tadını hiç bir tatlı vermiyor yani yapmak istiyorsan o elindekileri sakince bırak 😅😅
Tugbaca QueenMommm olmuyor ya hızlı kill alıyorum aşırı paketli gıda yiyorum ve önünü kesemiyorum sürekli bir şeyler yemem istiyorum sürekli
QueenMommm Tugbaca bende öyleyim hızlı kilo alıyorum ama bide şöyle düşünüyorum kıyafet almak istiyorum mesela bakıyorum bedenler hep SML bense giyiyorum 44 46 beden istediğim kıyafetleri asla giyemiyorum inşallah yaza fit girerim 😀
Tugbaca Ecemegem şuan 73 kiloyum iki senedir bu kiloyu görmedim gördükçe sinirden daha çok yiyesim geliyor. Oncedeeenn çok önceden 98 kiloydum zayıfladım ama iradem yok o irademk tekrar yerine getiremiyorum ve aynı hale tekrar gelmekten korkmaya başladım ☹️
Ecemegem Tugbaca iraden varki o kadar kilo vermişsn kendine güven biz kadınlar istedikten sonra herşeyi yaparız beşik sallayan dünyayı sallar 😉😉
Tugbaca Leylaa_ Bende son bir haftadır bunu düşünüyorum aşırı stresli bir hayatım var onun etkisi yemeye vurdum sanırım böyle bastırmaya çalışıyorum ama gelin görün ki ne düşünceler gidiyor ne de kilolar (üstüne ekleniyor)
QueenMommm Tugbaca camış gibi oldum valla 😂 vücudumu eşimden saklamaya çalışıyorum o kadar çirkin hissediyorum kendimi
Leylaa_ Tugbaca Bunun için diyetisyen destekli başlayın ben başladım 1 hafta 1.5 kg yagdan verdim o bile o kadar fark ediyor ki hafifledigimi hissediyorum
QueenMommm Tugbaca ay aynen aynen 🤣 bıngıl bıngıl sallanıyor bide ayağa kalkınca biraz düz oturunca kat kat
Minik_kusummm Tugbaca ahahah bende öyle hergun başlıyorum ama devamj gelmiyor toplam 8 kg vermem lazm veremiyorm doğum kilosu kaldi gitmiyor
Poyrazzz01 Malesef bnde öyleyim 😅 bu aralar acaba aralıklı oruca mi başlasam dyorum belli saatlerden sonra yasak ya en azndan dizginler diye
Hkgi Tugbaca eve almayın cips tarzı şeyler onun yerine sağlıklı şeyler alın kuru yemişler kuru meyveler 🤩