Pektos-21 Kızım 11 aylık İlk kez bukdr ateşi yükseldi bexero menenjit aşısı olduk 2kere duş aldırdık 2kere 4saatte bir bi ölçek kalpol verdim alın yanı ve boynu 38,5çıkıyor inmiyor ve ne yapılır bilmiyorum dolven de var evimde doktora götürmeli miyim?
Zeynep-alya Pektos-21 aşıdan sonra olabiliyo bizdede olmustu ıslak havlular koy bol bol emzir yada sıvı alsın eğer herşeye ragmen düşmüyosa götür bence
midekoruyucu Pektos-21 benim kızım da bu 2. Dozda çok ateşlendi zar zor düşürdük ☹️ Allah şifa versin inşallah
ozge28 Pektos-21 öncelıklee ince giydirmeye dikkat ett ayak tabanlarına limon surr yada corabına limon sık giydirr koltuk altlarina ve diz altlarinaa ıslak bez yapıp koyunn
omerasafmoms Fatmaaa22 Gül suyu vs gibi şeyler vücut ısısını hızlı düşürdüğü için nöbet geçirmeye sebep olabilir yanlış yönlendirmiş olmayın.ateşi hızlı düşürmek de iyi birşey değil
midekoruyucu Pektos-21 soydum bi bezi kaldı altında, yanıma soğuk su dolu kap aldım ellerimi ıslatıp ıslatıp vücuduna sürdüm çok korktum yanlış bi yönlendirme de yapmak istemem ama ben sürekli serin tutmaya çalıştım, koltuk altına bez koyun
Pektos-21 midekoruyucu teşekkür ederim şuan bende havlu koydum sanki azda olsa işe yaradı ilaçta vermişmiydiniz
Pektos-21 ozge28 acaba uyurken sadece atletli yatırsam inçe bişey örtsem üşür mü burda hava soğuk bilemedim diğer türlüde iyice ateşi yükselebilir birde duş aldırdım 😔
bireylulannesi Ağır bir aşı.Eklem yerlerine nemli bez koyun ama sirkeli olmasın.Bağışıklık kazanıyor endişe etmeyin 🌸
Nurcan03 Pektos-21 üstünü ince giydirin. Uyurken üstünü örtmeyin. Fitil şuruptan daha etkili. Gece yatmadan parasetamol içerikli fitil verin en azından gece rahat uyur. Geçmiş olsun.
AysegulEmre Pektos-21 Limonlu çorap giydir ayağına limonun suyuna batır çorabı giydir bizde işe yaramıştı inşallah sizdede yarar
Elif3334 Pektos-21 4 saate 1 dolven calpol dönüşümlü verin,calpol ver 4 saat sonra dolven demişti doktor bana.en çabuk düşüren fitil 10 15 dk ya etkisini gösteriyor
Pektos-21 Elif3334 birde dolven vereyim ozmn oda bi ölçek sanırım doktorumuz bi öncekinde dönüşümlü demişti bugün başka biri şadece calpol dedi ama ben vereceğim