Nwlcns Merhaba arkadaşlar 20 günlük bebeğim hasta inliyo ,ağzından köpük çıkıyor ve burnu tıkalı ne yapmalıyım sizce yarın hastaneye gidecez ama sizede sormak istedim
SerraSeyda Nwlcns benimde bebeğim doğduğundan beri tikaliydi Dr burnunu serum fizyolojik ile yıkamami söyledi şuan 2 aylık günde 5 6 kez yapıyorum çünkü tıkanıyor. Enjektöre 4 cc serum çekiyorum bebeğimi yan yatırıp tarzikli şekilde sıkıyorum. Eğer bu şekilde yapamazsam yatacağını söyledi ve yattı da 26 günlüktü grip olmuştu bı sure yatırdı Doktor
momandad_16 Nwlcns bence yarını beklemeyin şimdi gidin önemli bişeyi olabilir burun tıkanıklığı ağzından köpük çıkması hafife alınacak şeyler olamamalı biliyomusunuz bilmiyorum ama bebekler 6 ay sadece burunlarından nefes alırlar ağızlarından nefes alamazlar o yüzden çok önemli burun tıkanıklığı
eceunverkanra Nwlcns Oncelikle cok gecmis olsun ama bebeginiz cok kucukmus yarini beklemeseniz acile gitseniz orada daha dogru yonlendirirler sizi🌸
Anekdot Nwlcns burnunu surekli temizle ağzından köpük çıkmasının nedeni burnu tıkalı oldu icin nefesi zor almasından kaynakli
Nwlcns Doktora gittik arkadaslar çok şükür ciddi bir şeyi yok burun damlası verdi ama sariliginiz 13 ten 14bde çıkmış bol bol emziriyorum ama sit artirici ne icebilirm ek olarak sizce sariliginiz geçsin diye