GltnSnySls Kizlar iki gun disciye gitmem gerekti kizim biberona alisti simdi memeyi almiyor ne yapmam lazim yaa 😔
Taze_annecik GltnSnySls Bende biberonla veriyordum ara ara iyice alıştı memeyi almıyor sağıp veriyorum bol ten tene temas yapın geceleri uyku aralarında uykuya geçişlerde vermeye çalışın yanına uzanın biraz oynayın sonra memeyi teklif edin ama atletle olun ten kokunuzu alsın.
Linaannasi GltnSnySls eds sistemi deneyin vakit geçmeden bende çok şey denedim şimdi bunu deniyorum aynı sorunu yaşıyorum biberondan daha çok geldiği için onu istiyorlar bugün başladım biraz biraz tutmaya başladı gögüsümü
Familyboy GltnSnySls canım daha fazla verme biberonu iyice alışırsa memeyi asla tutmaz haberin olsun pes etme eninde sonunda pes eder memeyi tutar bebeğin
NinovaLemi Zorla canım, benim bebeğim de ara ara goguslerim yara olduğu için biberondan içti. Sonra zorlaya zorlaya verdim memeyi. Neredeyse memeyle kavga ediyordu ama en sonunda pes etti. Şimdi tuttu mu bırakmıyor
Linaannasi C-Efe şırınga kullanıyorum şuan alışınca biberonda deniycem ama tutmuyorsa gögüsünüzü çok zor