Selam anneler, 3 aydır boğuştuğum konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Bebeğim 3 ay 3 günlük sezaryen olduğum için ilk 3 gün sütüm gelmedi mecbur mama verdik hastane de dr browns anne göğsüne benzeyen biberon ile. Sütüm gelmeye başladıktan sonra hep emzirdim ama kolik bi bebek olduğu için bazen ağlama krizlerimizde memeyi asla almayıp daha çok ağladığı için o an mama verdik günde 8-10 kere meme 2-3 kere mama aldı 2.5 Ay olana kadar hiç bi sorun yoktu anne sütü ağırlıklı arada sinir anlarında ve gece uykusu uzun olsun diye 2-3 kere mama içiyordu. 2.5 aylıkken bi atak haftası geçirdik meme reddi yaptı o günden beri günde 10 kere denememe rağmen memeyi asla almadı sütümde git gide azaldı sağ memeyi zaten emmediği için orası komple gitti sol memeden de sağlığımda 20 cc anca çıkıyor 🥺 15 gündür hiç emmedi meme cok üzülüyorum sanki ona kötülük yapıyormusum gibi bağışıklığı güçsüz olacak gibi düşünüyorum çevremde de çok baskı var bu yönde.. ne yapabilirim sürekli sağım ve yiyecekle desteklesem sütüm eskisi gibi artar mı buradan dönebilir miyiz eski düzene sizce?