Minikkoalammm Merhaba hanımlar, düzenli bir şekilde adet görüyorum. Üç adet dönemi boyunca test yaptım ve negatifti. Ama karnım şişiyor ve mide nulantim var. Sorum şu üstüne görme durumunda idrar testi negatif çıkar mı?
SeverusSnape Minikkoalammm merhaba, benim pozitif çıkmıştı. Maksimum 3 gün, lekelenme şeklinde oluyordu. Günlük pedi doldurmuyordu.
ikibabybirmom Minikkoalammm o üstüne görme durumu olmuyo aslında bazı kadınlar gebeliğin ilk haftalarında yerleşme kanaması diye bilinen şeyi yaşıyorlar bende yaşadım 5 haftalık hamileymisim kahverengi şeklinde kanama oldu 3 gün falan agrimda olmuştu tabi biraz kasık ağrısı şikayetiyle hastaneye gittim hamile olduğumu öğrendim o şekilde kanama bı kaç gün daha sürdü sonra bitti
Minikkoalammm SeverusSnape ben kesin kilo aldım o zaman 🙈 karnım baya çıktı pantolonlarım olmuyor. Mide bulantısı oluyor bir de 🙈iki ay önce bir kere şüphelendim o şüphe kaç defa test yapsam da gitmiyor aklımdan
SeverusSnape Minikkoalammm bazen psikolojikte olabiliyor gebelik belirtileri. Özellikle gebelik düşünmeyen kadınlar. Yalancı gebelik deniyordu buna sanırım.😊
Minikkoalammm ikibabybirmom çok teşekkür ediyorum benimki normal adet dönemi yani 🙈 çok defa idrar testi yaptım çıkmadı. Karnım da belirgin şişlik var, mide nulantim da var 🙈 içimin şüphesine ikna edemiyorum kendimi .
Alperinannesiii ikibabybirmom regl günüme varken aynı şeyleri yaşadım test yaptım negatif çıktı pozitif döner mi sizce
ikibabybirmom Minikkoalammm bende 3 aylık iğne ile korunuyorum ama yinede her ay acabami diyorum mesela bugün sanki kasıklarımda bı harekrt hissettim yoksa hamileliğim diye kurdum kendimi. Psikolojik olabilir bence seninkide
ikibabybirmom Alperinannesiii hmm biraz düşündürücü bu kaç gün verdi regline bide geç dollenme olma ihtimali de olabilir benim öyle olmuştu cnkü testler negatifti baya bı sure geç döllenme olmus reglimin üstünden iki hafta geçmişti öyle pozitifi gordum
Alperinannesiii ikibabybirmom reglme 10 gün varken kan verdim 1.20 çıktı 5 gün varken de verdim gene 1.20 çıktı bugun regl olmam gerekiyor hiç belirti yok
ikibabybirmom Alperinannesiii olsa ikinci verdiginde yükselirdi bence doğumdan sonra 1 yıl düzensizlik oluyormuş yani doktorlar normal diyolar bide emziriyorsan tabi
Alperinannesiii ikibabybirmom emziriyorum canım ama hiç düzensizlik olmadı madem öyle o kahverengi kanama neydi bilemedim bir doktora gözüksem mi
ikibabybirmom Alperinannesiii kaç gün sürdü bide yogunmuydu nasıldı mesela benim böyle çok yoğun değildi lekelenem gbi oluyordu
ikibabybirmom Alperinannesiii korunmak için falan bişey kullaniyomusun hap beye iğne onlarda lekelenme ara kanama yapıyor cnku