Hzltml Doğum yaptığım günden bu yana sütüm çok geldiği için her gün sağıyorum. Bebeğimi biberona alıştırmak istemediğim için sütleri buzlukta saklıyorum. İstanbul içinde anne sütüne ihtiyacı olan varsa bana ulaşabilirsiniz 🙏🏻
BABAM asocialmom Çok Teşekkür ederim Allah Razı Olsun... Hzltml Yardımcı Olursa Çok Seviniriz... Boğazlarında yara nedeniyle süt dışında bir şey yiyemiyor... kan değerlerinin düşmemesi lazım...
SalihaC Hzltml hangi ilde oturuyorsunuz lösemi kardeşim var bende 3 ay önce doğum yaptım hem kızıma hem kardeşime yetirmeye çalışıyorum izmirdeyseniz alabilirim çok faydası oluyo kan değerleri için
Hzltml BABAM merhaba şimdi mesajınızı görebildim. İstanbuldasınız dimi gelip elden teslim alabilir misiniz. Yardımcı olmayı çok isterim🙏🏻
SalihaC BABAM kemoterapi alırken ağzında soğuk su tutsun babanız biz kardeşimde çok faydasını gördük. birde kekik suyuyla gargara yapsın
BABAM Hzltml ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM... ALLAH RAZI OLSUN.... MESAJ ATARSANIZ GELİP ALIRIM TEL: 0532 374 25 45
Hzltml Ariyaarya doğum yaptıktan sonra böyle oldu yediğim şeyler ne kadar etkiliyo bilmiyorum ama normal yiyorum😊 teşekkür ederim🙏🏻
Hzltml SalihaC istanbulda oturuyorum buzlukta sakladığım için kargoyla göndermek istesem bozulur muhtemelen 😔 keşke size de yardımcı olabilseydim🙏🏻
BABAM SalihaC ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM... ONKOLOG KARBONATLI SU İLE GARGARA ÖNERDİ... BİRAZ FAYDASINI GÖRDÜK... BİR SU BARDAĞI DOLUSU SUYA BİR ÇAY KAŞIĞI KARBONATI ERİTİP 2 SAATTE BİR GARGARA YAPIYORUZ
Happyanne123 Bende sürekli sağıyorum ama maalesf aürüm yok bebeğime anca yetiyır sağınca gelmiyor sadece o çekince geliyor
SalihaC Happyanne123 her yemekten sonra ağzını komple temeizlesin hiç bi yemek kırıntısı kalmasın mukostatin ağız temizleyici var onu ağzında tutsun gün içindede ağzını kekik suyuyla gargara yapsın. karbonatlı su yapın spançla ağzının heryerini her yemek sonrası temizleyin. karbonatlı suyu her öğün için ayrı hazırlayın
SSYSmyye BABAM canm benim babamda akciğer 4.evre anne sütünün ne gibi etkisi var acaba ilk defa duydum
Ecelila BABAM size nacizane bi tavsiyem koşuyolu kalp hastanesi erdal taşcı mutlaka gidin babamı o kurtardı internetten de bakabilirsin turkiyenin en iyi akciğer uzmanı ve ssk babam akciğerden iyileşti ama lösemiden kaybettim