eylemms_ Aa33 70 günlük bebeğim valla daha olmadım , kimisi olmuyormuş bir yıl boyunca, annem olmuş benim kimisi anneniz oluyorsa sizde olursunuz filan diyorlar yapısalmış tabi belli de olmuyor emziren kadınlarda geç olma olasılığı yüksek emzirdiğimiz için
basaktpe12 Aa33 oğlumda 7ay sonra oldum suan da kızım 36günlük oldu lohusa kanamam bitti 25gğnlğkken adet olmadım dağa
Badehandeyldz yakamoz_ benimde oğlum 7 aylık gelişimi nasıl sizinkide sinirli mi? Kendini sürekli geriye atıyor sürekli ilgi istiyor oyuncak düşse sinirinden ağlıyor ceket giydiremiyorum resmen
Wanderlust Aa33 1 yila kadar normal eger 1 yil gecince de olmazsaniz muayeneye gitmenizde fayda var ama arkadaslarimdan 1 yil gecse de olmayan da var 2 bebeginde de 14-15 ay sonra oldu
bhrcpt eylemms_ Lohusalık dahil. Doğumdan sonra doktor 8 hafta sonra adet olabilirsin dedi eğer korunmak istersen dedi. Bende tam doğumdan 8 hafta sonra adet oldum. Benim adet hep çok düzenliydi bu zamana kadar. Günü hiç şaşmazdı. Ama doğumdan sonra bu kadar günü gününe adet olunca bende şaşırmıştım. Ama geç olsaydıda normaldi yani.
Bilgegamze Aa33 7 bucuk ay oldu hala regl olmadim ama artik kasiklarim ağrıyor arada sanki yakin zamanlarda olacak gibi hissediyorum
Ebruuu0227 Aa33 kızımda sütten kestikten bir ay sonra yani 16 ay sonra oldum oğlum 2 ay 30 gümlğkndahs olmadım bu da öyle olur bence