Canimbebegim Kızlar kurutma makinası düşünüyorum da kullanan ve hem uygun fiyatli diyip hemde gerçekten memnunum diyenler var mı acaba ? Marka yazarsanız çok sevinirim Altus gördüm 3 bindi ideal gibi geldi ama dizelere de sormak istedim
Gari_de_Gari Canimbebegim ben 1 seneye geçkin Arçelik kullanıyorum.Memnunum fiyatına hatırlamıyorum çamaşır makinası da almıştık ikisi ne kadardı bilemedim 😅
Kuzeybabyy Canimbebegim a enerji sınıfında olmasına dikkat edin yoksa elektrik çok gelebilir vestele bakabilirsiniz çok memnunum
Tugkaninannesi Canimbebegim valla canim benim ki altus cok memnunum. Bosch camasir makinem ustune de kurdular. Guzel kurutiyor cekme yipratma falan yok, sadece biraz sesli calisiyor , o da benim icin onemli degil
Canimbebegim Tugkaninannesi kesinlikle benim için de ses önemli değil ama tek sorun olucaktı bu siyah Kapaklı olandan mi sizinki birde sadece prize takılan degilmi su gideri olmasına gerek olmayandna
Tugkaninannesi Canimbebegim evet aynen, kendi icinde bir sey var suyu oraya doluyor. Her kurutmadan sonra bosaltiyorum ama bi zorlugu yok dedigim gibi cok memnunum
Canimbebegim Tugkaninannesi çok teşekkür ederim o zaman bende sizinkindwn alayım zaten piyasada en uygunu yine Altus birçok çeşiti var malesef ve sizinki tam olarak hangisi atabilme ihtimalinin varmı bana siteyi