yusufmertmom Kızlar bebeğim memede uyumak istiyor memeyi çekince yada yatağına koyunca uyanıyor bunu nasıl aştınız yaa önerisi olan var mı 🥺🥺 veee 43 günlüğüz ne gece ne gündüz uyumuyor toplasan 5 saat anca uyuyor. Gün boyu kucaktanda inmiyor çok yoruyor beni 😿
UcuBulunamayanBant yusufmertmom emzik vermeyi denedin mi genelde emzikle bunun önüne gecebilenler oluyor.
Goktugveannesii @yusufmertmom Emzik verin çünkü oğlum 14 aylık hala memede uyuyor size en büyük tavsiyem emzik verin ve memede uyutmayın sağlıkla büyütün inşallah 🏵
SEDANURRRR yusufmertmom avent ultra airi dene benimkide tutmuyordu sadece aventi tuttu çok seviyor hemde
AtlasBebekk yusufmertmom valla ben inat ettiğim ağlayarak turtu :) mevbur çünkğ memede uyumasıda doğru değil ki Allah kolaylık versin :)
Goktugveannesii yusufmertmom alışır alışır avent Ultra ait almıştı oğlum chiicco falan dene yani eğer rahat etmek istiyorum diyorsan
meyveliyogurt Oğlum 18 aylık hala memede uyuyor, alışırsa hic bırakmıyor ve gece meme için uyanıyor sayamayacagim kadar cok.Emziğe alıştırmayı deneyin. 18 aydır uykusuz bir anneden selamlar 😬
meyveliyogurt yusufmertmom ben de cok denemiştim bir çok marka emzik denedim alıştıramadım memede uyuması da kolayıma gelmişti açıkçası, ama sonra içinden çıkılmaz bir hal aldı 🤷♀️
yusufmertmom Goktugveannesii SEDANURRRR SEDANURRRR avent kullanıyorum zaten ama tutmuyor kızlar. Emziği ememiyor gibi çıkartıyor atıyo zaten
MehtapVera Benim kızım 5.ayında anca alıştı emziğe, çok rahatlıkmış, bir gün tutar belki o da🥰 Sağlıkla büyüsün 🙃
yusufmertmom Aae_08 MehtapVera hamak aldık canım memeden çekip ona koyup sallıyorum meme aramıyor şükür 🥰
MehtapVera yusufmertmom belki sizinki daha erken tutar uyutmaya yakın sürekli deneyerek vermenizi öneririm