linaninannesiiii Sakarya geyveden poşet poşet ayva getirdiler bütün kış yedim . Fakat kızımda Gamze yok 🥺 ama güleç yüzlü meleğim ❤️ Sizde var mı Gamze ?
Selma-aygun37 linaninannesiiii benim kızımda var gamze ama ayvadan kaynaklı değil babasına çekmiş aynı yerde zaten babasının tıpkının aynısı onca ayvayı boşa yemişim 😂
Ayca77 linaninannesiiii ben 1 tane yedim yediğimde de dua ettim inşallah gamzesi olur kızımın diye, sonuç: 3 tane gamzesi var 😄😄 ama onunla alakası yoktur tabi
NefesMaviDeniz linaninannesiiii İkiz bebeklerim gamzeli olsun diye 9 ay bir fiil her gün ayva yedim ve ayva dilimini yanağıma dokundurdum. Öyle demişti büyüklerim :) Maşallah hem kızımız hem oğlumuz da gamze oldu🤗 Artık ayvadan mı olacaktı da oldu mu bilemem😀
Egeninannesi34 linaninannesiiii aynen canım eşim memleketten poşet poşet ayva getirdi ama maalesef :)
mrv5556 linaninannesiiii benim yediğim ayvanın haddi hesabi yok 😅oğlumun gamzesi de yok . Çok guleryuzlu ama oglusum 🥰
1Mother1Boy linaninannesiiii Oğlumda gamzeleri var yanakları ve cenesin de ama ayvadan dolayı değil. Bende ve babasın da gamze var. Benim ailem de gamzeli çok fazla var.