Fdme Kizlar merhaba.Evimiz soğuk oluyor kizima 2.5tog uyku tulumu aldim.Ama esim sürekli benle tartışıyor ayagina corap giydir diye.Sizce giydirsemmi cok ikilemde kalıyorum rahat uyusun istyrm bebeğimin.
Lulemom Fdme ayağını tulumun içinde bırak. Parmak uçları açıkta da kalabilir. Tabi bunun için tulumun biraz büyük olması gerekiyo
Mihribann11 Fdme normal de önerilmiyor corap la uyutmak . Zaten yorgan icinde isinir . Ben oyle yapiyorum uyuturken corapli yatagina biraktigim da çıkarıyorum ısınmış oluyor ayağı. Takıp de kalın baktınız uykuda soğuk giydirin isterseniz üzeri acıyosa
Zeyna_ Fdme asla giydirmeden yatırmam. Bendede 2.5 tog var ama biz bile geceleri öyle yorgan dışındayken üşüyoruz. Uzmanlara bakarsan asla giydirme diyorda
FatosToprakDeniz Fdme uykuda çorap giydirmek kan dolaşımı açısından sıkıntılı. Ben çocuklarıma giydirmem kendimde çorapla uyuyamam1
Kuzeybabyy Fdme normalde giydirmiyorum üzerine yorgan battaniye örttüğümde ama şimdi uyku tulumu giyiyor ve giydiriyorum havalar soğudı
Mervemerveesk Fdme benim oğlum da uyku tukumuyla uyur. Benim içim rahat etmiyor yine de giydiriyorum, lastikleri sıkı olmayacak ama asla. Giydirmeyen de çok
Taze_annecik Fdme Ben giydiriyorum çorap gece benim ayaklarım dışarı da kalınca üşüyorum çocuk da üşür haliyle
Alyosunannesi11 Fdme corabı uzmanlar sıkmasın kan dolaşımını engel olmasın diye istemiyor ama bol Bi çorabı uyku tulumu un paça kısmına dilerseniz hem kandolasımını engellemez hemde ayakları üşümez, eviniz soğuksa bence böyle birşey yapabilirsiniz
Nltka Ben giydiriyorum ne kadar tulumda olsa ayak açıkta . Ben yorgandan ayağımı çıkarınca üşüyor ayağım . Bşr kere çorapsız yatırdım ertesi gün hastalandı . Ayağını sıkmayan geniş pamuklu birşey giydir bence . Hiç birşey olmazsa gazlanıyorlar üşütmeden .
serebro Fdme giydirmiyorum giydirirsem de lastiği gevşek bacağına iz yapmayan bir çorap tercih ederdim
ahkalbimm Fdme ben lastiksiz çorap giyindiriyorum sıkıp kan dolaşımına engel olabilecek çorap giyindiriyorum