Azyef Sevgili annişler ilk bir kaç gün çok zorladı açlık baş agrısı falan yaptı ama alıştım Ben akşamları evde ne varsa onu yedım özellikli bir şey yapmadım ekmek kızartma vs yemedım tabi hadi herkes 1 ocakta başlasın 🥳🥳🥳🥳
Beken Azyef bebeginiz kac aylik emziren annelere normalde kiraz sapi yesil cay onermiyolar sut kesebiliyomus
Azyef Beken 6 ayıma girdim başladım online diyetisyenle çok sukur azalma falan olmadı valla yazmıştı içtim ben öyle bir bilgim yoktu hıc araştırmadımda
Azyef Tosbik1406 valla onada silmeden okursanız Hemen siliyor modoratörler 😬😬instada diyetisyen Süleyman kanat tı sanki o 4günlük detoxlara alıyor ona link doldurun istersenız dönüyor genelde
Azyef Ikıncı ayım bitecek ılk ayın sonunda 7.7 verdım çok az yürüyüş yaptım evde Leslie falan yaparsanız çok daha iyi gider bence
Gygy Azyef bende onu soracaktım bu 4 haftalık periyotta kaç kilo verdiniz. Ve hamile olmadan önceye göre kaç kilo fazlaniz vardı acaba . Listeler için teşekkürler:)
Azyef Gygy 82le hamile kaldım 92le doğum yaptım doğum sonrası kiloma düştüm ama emzirme sürecinde yine 90 oldum .90iken başladım Aralık basında 82.3tüm
Azyef 2momchild valla bi ay en azından biraz gitti şimdi düzeni oturtayım dedim bende spor falan yapamıyorum anca nisan Mayıs gibi yürüyüşe başlarım o zamana kadar bır ıkı gitsin gerisi Allah Kerim
Azyef FZC valla ben hiç limonlu su yapmadım çok su tüketiyorum normal hayatımda günde 4 5 litre kadar sordum içmesinde olur dedı diyetisyenim