Busra78 2 buçuk aylık oğlum var. Uykusu olmasına rağmen uykuya direniyo uyumuyo. Sürekli benimle atakta. Melila uyku damlasını duydum. Kullanan var mu zararı olur mu fayda sağlıyor mu acaba? 😢😢
SEDANURRRR Busra78 uyku damlaları falan boş iş canım hem alıştırma bebeğini 🤷🏻♀️ Benimkide 2 ay 3 günlük uykusu olsa bile direniyor bunun sebebide çok yorgun olması eğer aşırı yorgun uyumaya çalışıyorsa çok zorlanır o yüzden ben devamlı yormadan uyutmaya çalışıyorum
CeylininAnnesii Busra78 bizde öyleyiz 2 ay 8 günlük kızım uykuya direniyor gözler kıpkırmızı oluyor ağlıyor sürekli ama yinede uyumuyor
1adana Busra78 benim bebeğimde 2 ay 17 günlük gece uykusu çok iyi 2 defa uyanıyor mama içip uyuyor ama gündüz pek uyumuyor ayakta sallıyorum derman kalmıyor ayaklarımda
Busra78 Havva2010 ya doktora gittik şu mommys bliss diye Bi ilaç var onu yazdı aldık. Ama Bi işe yaramadı aksine daha çok huysuzlaştı. Boşuna aldık. Nette de böyle Bi şey okudum. Umutlanmıştım😭peki niçin önermedi doktorunuz bitkisel diyor damla için
Busra78 SEDANURRRR benimkisi de direndiği için vazgeçiyorum uyutmaktan sonrasında daha rahat uyur belki uykusuz kalınca diye ondan mu acaba.
Busra78 CeylininAnnesii bilmiyorum artık çok zorlandığımzı dedik doktora uyulmadığı için bu ilacı yazdı
SEDANURRRR Busra78 tam tersi bebekler uykusuz kaldıkça uykuya dalmakta zorlanır canım araştır bak, bende ilk başlarda yorulsun uyur diyordum ama baktım ki çok yanlış düşünüyormuşum, o direndikçe sen pes etme uyut mutlaka canım
CeylininAnnesii Busra78 mommys bliss biz gaz damlası olarak kullanıyoruz bide pahalı kendisi uyumayla alakası yok ki canım
Bayanhemsire Busra78 Busra78#17103131 doktorunuza danışmadan asla bu tarz damlalar vermeyin lütfen. Bunun yerine bebeğinizin uyumasına engel olan nedeni bulun derim ben. Öncelikle ortamı değiştirin. Daha sessiz ve loş bir ortama geçin karnının tok olduğuna emin olun üzerindeki kıyafetlerin sıkıp sıkmadığını ve ya çok fazla giydirmediğinizden emin olun. Ve sol göğsünüzün hizasında kucağınızda sallayarak sakin bir ses tonu ile ninni söyleyin☺️ Bakın sakinleşip uykuya dalacaktır