Nihal42 Kızlar bugün oğlumu sünnet ettirdik. Pipisine herhangi bir krem veya kapak vermediler. Sünnet yaptıranlar siz neler yaptınız bez değdiği anda ağlıyor ne yapabilirim
Busbusss Nihal42 sızlıyordur bence bizim bi kremin adı thiocilline di bunu 1 hafta bolca kullandık diğer kremi 3 gün kullandık banyodan sonra kullanmadık ama onun ismini hatırlamıyorum
Teemo07 Nihal42 bize klemp çıktıktan 3 gün sonra krem verdi doktor. Gece gündüz sürün diye. Bir de bardak kullandım ben 1 hafta beze değmesin diye.
Busbusss Nihal42 bence kantaron yağı al en azından çabuk iyileşsin bide krem al dr sor bide köpük bardak al onu da yara bandıyla kenarlardan çıkmayacak şekilde yapıştır öyle bezle bence hadi kapak önermedi duydum da kremsiz nasıl iyileşsin çocuk nasıl dayansın
Goktugunannesiyim Nihal42 Nihal42 antıbıyotık krem verıldı dikişli sünnet bizimki bırde sargı bezı koyuyoruz ıkı yana ama bızımkı hıc aglamadı hatta yüz üstu uyuyor oyun oynuyor bızde 4gun olcak olduk
Mommqueen Nihal42 gazlı bezleri kare kare kesip kokusuz vazelini dürüp pipisene kapatıp bezini öyls baglıyorduk doktorumuz öyle dedi ama baz yapşmaması için bi espirsi yok yani