123_lutfiye Merhabalar hanımlar 7 aylık kızım için bez önerisi istiyorum. Molfix kullanıyoruz malum bez fiyatları uçtu gitti, uygun ve pişik yapmayan bez önerisi olan varmı canimmms kızlarrr 🥰
ceyhunun_annesi 123_lutfiye bende pure soft kullanıyorum uçtu fiyatı ama başka markayada geçersem çok pisik oluyo napcam bilmiyorum
Mehmetkays 123_lutfiye Ben iki gündür baby turco kullanıyorum molfixten geçtim şimdilik bişey olmadı hala deneme sürecindeyiz
Yagmuralmila 123_lutfiye Ben sleepy kullanıyorum memnunum.. bu arada çok pahalli olduğu için sahibinden.coma girdim.. orda bazen daha uyguna satın alınabiliyor.. sonrada dolap uygulamasına girdim . Bı tane adam satıyordu sahibinden com da adam indirim yapar mısın dedim yaptı valla . Şimdi onu bana yolluyor kargoda . Sonra dolap uygulamasına girdim bir anne çocuğu tuvalete alıştığı için benim aldığım numarayı satıyordu.. altına 1 TL yazmış ihtiyacı olan alsın karşı ödemeli yollarım yazmış .. onud aaldim .. bu ayın bezini tamamladım oylelikle 😊🤓
Gullcann 123_lutfiye Olduğunuz bölgede getir vs tarzi uygulamalar varsa oradan bir bakın güzel indirimler oluyor. Ben oğluma sleppy natural kullanıyorum. 1 hafta önce 120li bezi 80 liraya aldım getirden.
Melikeeeecansuu 123_lutfiye 136 lı molfix 140 tlye alıyordum suan 260 tl 😭 kılot bez var molfıx burda magazada gördüm 136 sı 100 tl ondan alıcam fıyat düşecegı yok
123_lutfiye Melikeeeecansuu peki külot bezden memnun musunuz hiç denemedim, ve sanırım o daha ucuz değil mi?
Melikeeeecansuu 123_lutfiye evet o daha ucuz kullanan herkes cok memnun mesela bez baglarken bebeklerımız dönuyor durmuyor hemen bacagını sok gıydır cek dıyorlar aynı sonucta ama kılo seklınde
Irmakprensesinannesi 123_lutfiye Bn yanlışlıkla sleepy külot bezi aldım dikkat etmeden kızımda 3 numara kullanmasına rağmen yanlarından kesip kullanıyorum azda olsa iz yapipr cnku cırt cirtli çok daha rahat
fermaninannesi 123_lutfiye valla doğdu doğalı 1 senedir prima kullanıyorum hiç bir fikrim yok bacım 😒
TospikOglusum 123_lutfiye Minies (migros bezi)çok tavsiye 1ayliktan beri kullniyrm şuan oğlum 17ay 19gunluk içeri olarakta temiz bir ürün .bu arada 1yqsindan beride miniesin ıslak.mendilini kullanıyorum onuda tavsiye ederim(1yasindan önce pamukla ve suyla temizliyodum😁👍)kesinlikle tavsiye ederim oğlumun cildi hassas olmasına rağmen hiç sorun olmadı
Irmakprensesinannesi 123_lutfiye ineternet uygun denk gelebiliyor bazen onlara bak ben de prime veya sleepy kullanıyorum ebebk ten geçen hafta sleepy jumbo 3 numara aldım 216 aletini 124 TL aldım indirimdeydi