Balimkizim Mevcut altınınız ev almaya yetseydi, altini bozar miydiniz? Yoksa yükseliyor diye bekmelemeye devam mi ederdiniz? Cok kararsızız
mom54546 Balimkizim eğer istediğiniz evi alamya yetiyorsa bzodurun çünkü gün geçtikçe herseye dahada zam geliyor ev fiyatlarida baya ucmus
dandiniko Balimkizim eviniz yoksa ev alın bence 🤔 kiralar ev fiyatları aldı başını gidiyor. Ev satın Almak gittikçe zorlaşıyor
birtutamsac Balimkizim alırdım, sonuçta ordam gelen kira ya da kira ödememek bir yatırımdır benim için
Balimkizim mom54546 tabi biraz eksik var ama sagdan soldan tamamlanır. Esim altin daha da artar diyor
mom54546 Balimkizim ya tabiki bu gidişle daha da artacak gibi biraz daha bekleyin o zaman eksiginizd4 kapanır artinca
ilkbahar Balimkizim Tayinci olmasak altın eve yetseydi ev alırdık muhtemelen bozup ✌️😄 ama şimdi ev en son param artarsa alcağım şey ben kira ödemeye müptelayım 🥺😃
kahvekolik_anne Balimkizim eğer altınların değeri istediğim gibi bi ev almaya yetiyorsa hemen satar ev alırım
leopar Balimkizim tabiki düşün 2 yıl önce evler ne bütçedeydi bu yük düşün 3 kat arttı aetık ev araba almak çokkk zor istediğin gibi olmada da ilerde satarsın az daha toplayı hiç değilse kira ödemezsin
sademinannesi Balimkizim altın fiyatı artıyorsa zaten dolar falan da artışta demektir hepsi aynı anda yükseliyor altın ilerde artar evet ama alacağınız evde yerinde saymayacak onunda fiyatı artacak kesinlikle ev almalısınız herşey git gide zorlaşıyor