Alindoga0705 Kizlr beebgim duzeltilmis 5 aylik donmeye yelteniyo uzaniyo cabaliyo ama bir turlu donmuyo boyle olan var mii cok da aktif ve hareketli bebek aslinda
Mom4565 Alindoga0705 5 aylık bebek normal değil mi bu durum bazı bebek 7 aylık döner bazı bebek 5 aylık vs vs zamanı gelince döner neden bu kadar sorun yapıyorsunuz ki canakkyarak öğrenecek zaten
ikizminikler Alindoga0705 beş aylık bebeğin dönmüyor olması normal bence ikizlerimin biri 7. Ayına girerken döndü nerdeyse diğeri de 5. Ayına girdiği gün bebektem bebeğe değişir
MySunny Alindoga0705 peyyyy,7 buçuk aylıkken dönen kızım geldi aklıma 🤣 şimdi de adımlama yapması gereken aylarda normalde,ama umurunda mı benim kızın, Aslaaa🤪🤪
Irmakprensesinannesi Alindoga0705 premeturelerde motor gelişimi biraz geç gelişiyor benim kızım premeture 4.5 aylık olucak neredeyse oda çok hareketli dönmek istiyor oturmak istiyor donemeyince kiziyor
Leylazra Alindoga0705 Çok kafaya takmayın.Bu tamamen bebeğinizin gelişimi ile ilgili.Benim kız 4 buçuk aylık sürekli dönme eğzersizi yaptırıyorum.Totosunu havaya kaldırıp itiyor başka bir şey yok 🤣
Moonlightttt Alindoga0705 5ay 24 günlük dönmüyor daha hatta ben 5 . Ayda kucagmda oturtmaya başladım,hala öne devrilip yigiliyor 1ayda öğrenmedi ve kasları gelismedi o kadar. 1ayindaha var gibi görünüyor 😅 çabalama da yok
Damla29 Alindoga0705 normal zamands doğdu ama 6 bucuk aylıktı döndü yani cok takılmayın böle seylere zamanı vardır illa her bebek erkenden yapıcak diye birşet yok
Srpslk Alindoga0705 benimki düzeltilmiş 6 aylık oldu hala benimkide tam dönemiyor böyle cocukların herşeyi gekicebilir kafanıza takmayn bence bende önce cok takıyordumda zamanı gelince herşey olacaktır elbet diye düşünüyorm
cekoslavakporseleni Alindoga0705 prematüre değildi 6 ayına bir iki gün kala döndü, o anı bekliyormuşcasına döne döne tüm evi gezdi yaklaşık 2 ay boyunca 😂😂
Alindoga0705 Kizlar şoyleki hep donmeye yelteniyo cabaliyo ama poposuni kaldirip ittirse donecek ama illa biz minik bir dokunus yapacagiz 😂 ve hep oturmak bazende dikilmek istiyorrr ama korkuyorum motor gelisip problemi olmasindann
Yclcnbz Benim kızım da 4 buçuk aylık biz döndürüyoruz kendini sırtını yatağa yapıştırıyor korkuyor mu acaba. Ama maşallah oturmaya çok hevesli destekli oturuyor dönmeden oturdu çocuk 😂
Gulhanp Alindoga0705 benim ki 6.5 aylık hala dönmüyor sadece kendini kaldırıyor ben arada oyun oynar gibi sağa sola çeviriyorum alışsın diye hele yüz üstü hiç durmuyo daha çok oturmak istiyo yada ayakta durmak ama tam oturamıyor şuan bıraktığım anda devriliyor