Kızlar herkese iyi akşamlar. Yaklaşık 4 gün önce oğlum (28 aylık) ateşi bir anda 40 a kadar çıktı hicbirseyi yoktu burnu dâhi akmıyordu, ne olduğunu anlayamadım o geceyi dolven iburamin ile sabahı ettik gün içinde sürekli çıkıp iniyordu ne oluyordu oğluma hiçbir şey anlamamıştık. 2-3 gün böyle geçti dün bı gördük ki ellerinin üzerinde kırmızı benek benek noktalar vardı anlamadım hemen duşa soktum krem vs sürdüm bu böyle olmayacaktı bütün kızarıklık dizleri poposu ellerin üzerinde heryerde vardı kafayı yiyecektim benim oğlum iyiydi birşeyi yoktu ama bu böyle de olmazdi hemen acile gittik nöbetçi çocuk doktoruna hemen gösterdik muayene etti ağzının içinde bile vardı nokta nokta beneklerden bana döndü onlara göre gayet normal tabii “el ayak sendromu” dedi. Neydi bu? Nereden gelmişti ? Evden dışarı bile çıkmıyorduk. Kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü zaten oğlum gün boyu birşey yemiyordu birşeyler ters gidiyordu ama bu kadarını da beklemiyordum. Tedavisi nasıl olacak diyorum bunun tedavisi yok henüz demesin mi! İşte orda tüm caresizligimle bana gerekli reçeteyi verdi çıktık. Nöbetçi eczane buldum girdim içeri “bu ilaç özel hazırlanıyor, her eczanede bulamazsınız sabahi bekleyin yarın diğer eczanelere sorarsınız ” demesin mi daha ne gelebilirdi ki başıma evladım için elim kolum bağlıydı. Ömrümden ömür canımdan can gitmişti. Sabah tek doktorla kalmadık başka doktora da gittik o doktor da aynı şeyleri diyince taşlar yerine oturmuştu, özel damlalıklı yağ karışımı ile ağrıları hafifleyecekti 2 hastane 7 eczane sonunda ilacı , karışımı yaptırmıştık. Eve geldik ama oğlumun ne neşesi vardı ne huzuru birşey yiyemedigi için açtı ağzına aldığı her lokmayı acıyor diyip çıkartıyordu. Ne yapsam ne etsem sirangayla mi versek etsek derken oğlum gelip bana "anne birazcık kek yapalım mı?"dedi o an ona sarılıp ağladım kaç saat olmuştu ağzına tek lokma atmayalı hatırlamıyorum.. sarıldım sarıldım gözyaşlarımı sildim “ee hadi o zaman neyli olsun kekimiz” dedim. Beraber kek yaptık o kekin yarısını yedi. Kendini daha iyi hissediyordu artık 2 gündür kaka bile yapmamıştı kartopum. Yuzu gülmeye başlamıştı daha büyük mutluluk olamazdı benim için. İlaçlarını kullandikca ağzının içindeki benekler geçti sanırım bugün herşeyi yedi Allah’ım kimseyi evladiyla sınamasın bir haftadır yaşayan ama çaresiz bir anneydim birşey gelmiyordu elimden ah gelse yapmaz miydim evladım için. Şuan ben bunları yazarken dizlerimde yatiyor bir yandan iyi olduğu için rabbime her dakika şükrediyorum, yeni salgınmış özellikle bebeklere ve çocuklara bulaşıyormuş, 2. Götürdüğümüz doktor da yakın zamanda geçirmiş, 1 aya anca geçiyor dedi aman bunun ne önemi vardı ki varsın geç geçsin yavrum iyi ya ♥️