Wolverine Mucizemm344 Konak tarağı ve zeytinyağı ile tarayabilirsin. Oğlumda doğduğu zaman çok az vardı bu şekilde gitti hiç çıkmadı sonra da
Papatya_Kizim Mucizemm344 benım kızımda da cok vardı duyduğum üzerine pamuğa zeytinyağı damlatıp sürüp bekledikten sonra ince tarakla taradım pesıne banyo yaptırdım tararken kolayca cıktı
Ecrin00 Mucizemm344 canim brnim kizimdada baya var kasindiriyomu acaba konak yani bi zarari oluyomu cunku eli surekli saclarinda ondanmi acaba
Mustafakemalim Doktor bize vazelin sürmemizi parmak uçlarımızla masaj yapmamızı yağ ve tarak sürmememizi söyledi
Papatya_Kizim Mucizemm344 hani öyle sürüp bırakmak istemedim banyo yaptıracaktım sürdüm saç diplerine pamukla biraz bekledi taradım çıkınca da yıkadım
Angelangelll Mucizemm344 Zeytinyag ve karbonat karıştırıp banyodan 5 dakika önce uygulayıp taramakta bulduk çözümü
hemsireanne12 Mucizemm344 doktorumuz banyodan 1 saat önce zeytinyağı ve karbonatı karıştırıp sürmemizi söyledi iki kez yaptım baya azaldı ama henüz bitmedi